Weekendnieuws: drie gewonden bij ongeluk in Overvecht

Door Janine Guijt 14 januari 2019

Was je de afgelopen dagen te druk met weekend vieren om het nieuws te volgen? Geen nood, we hebben de belangrijkste dingen die dit weekend gebeurden in Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je weer helemaal bij!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Utrechtse Dennis (24) door naar de volgende ronde in The Voice

Foto: Screenshot The Voice of Holland / RTL

De Utrechtse Dennis van Aarssen heeft zich ook door de twee ronde van RTL-programma The Voice of Holland gezongen. Dat was vrijdagavond te zien in het televisieprogramma. De 24-jarige jazzzanger werd door coach Waylon in The Battles gekozen boven singer-songwriter Jacky Lou. Volgens Waylon is Nederland klaar voor Dennis.

Op de website van het AD Utrechts Nieuwsblad lees je meer over dit nieuws.

Rode hesjes demonstreren in de binnenstad

Geen gele, maar rode hesjes demonstreerden zondagmiddag 13 januari in Utrecht. Op de Neude hadden zich ongeveer honderd deelnemers verzameld.

De Rode Hesjes demonstreren tegen ‘het wanbeleid van Rutte’. Onder politiebegeleiding wandelden ze een protestmars door de binnenstad. Het was de eerste keer dat de Rode Hesjes samenkwamen.

Op de website van het AD Utrechts Nieuwsblad lees je meer over het nieuws.

Drie gewonden bij verkeersongeluk op Albert Schweitzerdreef in Utrecht

Foto: AD Utrechts Nieuwsblad / © Michiel van Beers

Op de Albert Schweitzerdreef is zondag 13 januari een auto op zijn kant beland na een verkeersongeluk. Drie personen raakten gewond. Een aantal inzittenden raakte bekneld en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Ook moest er een traumahelikopter ter plaatse komen. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Moldaudreef. Het verkeer liep daarna ernstig vast.

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.