Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We hebben een winnaar! Dit is de Utrechtse Barheld van het Jaar

Door Pauline Dons 9 januari 2020

De afgelopen maanden konden jullie stemmen op jullie favoriete Utrechtse barheld en dat hebben jullie ook massaal gedaan. De afgelopen weken kwamen er namelijk meer dan 3000 stemmen binnen en het was nog even spannend wie er zou winnen, maar nu is toch echt bekend wie de Barheld van het Jaar is geworden…

Kris van Café Hofman! Natuurlijk gingen we bij hem langs om hem te verrassen met de enige echte Indebuurt Barheld Bokaal. En zijn reactie? Kris sprong na de onthulling van blijdschap op de bar en had veel vrienden en familie uitgenodigd, omdat wij hem van tevoren wijs hadden gemaakt dat hij in de top drie zat. Dat hij de enige echte winnaar is, kwam daarom als een verrassing en dat zorgde voor een hele leuke video. Je bekijkt het filmpje hieronder:

Tekst gaat verder onder de video

 

 

Nog even over de Barheld-verkiezing

De afgelopen tijd zijn wij de kroeg ingedoken om goede gesprekken te voeren met tien Utrechtse barmannen en barvrouwen. Wij gingen namelijk op zoek naar de allerleukste barheld van Utrecht en jullie stemden 3.215 keer op jullie favorieten. Dat leverde onderstaande top drie op:

Kris van Café Hofman mag zich het komende jaar de officieuze titel Barheld van het Jaar noemen. Gefeliciteerd Kris!

Hier lees je meer over Kris:

barman kris cafe hofman

Kris is barman bij Café Hofman: ‘Achter de bar staan we soms met glazen te gooien’

Hij staat altijd met een glimlach achter de bar, vrolijkt zijn collega's op met een complimentje of ...

Wil je alle interviews van de afgelopen tijd nog eens teruglezen? Lees hier de verhalen van Kris, Wouter, Thomas, Ruby, Wilfred, Dennis, Anja, Jochem, Fardusa en Daan.

adv.