Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij zijn op zoek naar gastredacteuren voor indebuurt Utrecht!

Door Anne-Meike van den Berg 15 februari 2019

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Utrecht zijn op zoek naar gastredacteuren. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Utrechters. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews en tips!

Via indebuurt Utrecht blijf je op de hoogte van wat er gebeurt in de stad. Je leest hier leuke nieuwtjes, handige lijstjes, interviews met Utrechters en je krijgt elke week tips om er een topweekend van te maken. De redactie van indebuurt zit aan het Vredenburg, in hartje Utrecht dus.

Wat mag je schrijven?

Kan van alles zijn: tips, interviews, vlogs of blogs, een eigen project, een foto-verhaal of een andere regelmatig terugkerende rubriek. Uiteraard allemaal in overleg, zodat we uiteindelijk samen een goed plan van aanpak kunnen maken. Je moet wel goed kunnen schrijven natuurlijk, in een aansprekende stijl die past bij indebuurt.

Voorbeelden!

Een voorbeeld van een rubriek die je zou kunnen maken, zijn deze portretten van Utrechtse toeristen:

Utrechtse toeristen

Utrechtse toeristen Peter en Tineke: ‘Al die activiteit hier, dat is in het noorden ondenkbaar’

Wij vinden Utrecht de allermooiste stad van het heelal. Dat toeristen van over de hele wereld naar o...

Ook leuk: een rubriek met Utrechters die op een bankje zitten:

Op een bankje in Utrecht: elke dag op de Leugenaarsbank

Utrecht is bezaaid met bankjes in alle soorten en maten. Veel doodgewone Utrechters ploffen neer op ...

Dit zit er in voor jou

Je krijgt een plekje op onze teampagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij jouw verhalen), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen, je mag je eigen projecten op ons platform delen en je werkt in een tof team. De functie is op vrijwillige basis.

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan een korte motivatie én een aantal verhalen die je hebt gemaakt naar ons op, via [email protected] of dit formulier. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Dan leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht.

Meer over

Utrechters

adv.