Wat een toppers! 5 x Utrechtse ondernemers onder de 30 jaar

Door Janine Guijt 14 december 2018

Voor onze rubriek ‘Ondernemer uitgelicht’ gaan we iedere week langs bij Utrechtse ondernemers met een goed verhaal. Van pottenbakkers, tot koks, tot meubelmakers… we komen overal! Sommige van die ondernemers zijn nog niet eens dertig en timmeren nu al hartstikke lekker aan de weg. Kijk maar:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lars bedacht hondjeuitlaten.nl

Al van jongs af aan wil Lars Berends (27) een hond. Zo nu en dan een stevige wandeling door het bos met zo’n trouwe lobbes naast zich, het leek hem wel wat. Maar toen hij nog thuis woonden waren zijn ouders geen voorstander van het idee en nu hij op kamers woont zit een hond als huisdier er voorlopig ook niet in. Dikke pech dus, maar het bracht Lars wél op het briljante idee voor hondejuitlaten.nl: een website die mensen zónder hond koppelt aan baasjes mét viervoeter.

Lars bedacht hondjeuitlaten.nl: een soort datingsite voor hondenliefhebbers en baasjes

Al van jongs af aan wil Lars Berends (27) een hond. Zo nu en dan een stevige wandeling door het bos ...

 Margriet verkoopt lingerie vanuit haar studentenkamer

Van multinationals tot bekende webshops: voor heel veel bedrijven geldt dat de ondernemers erachter ooit begonnen op een zoldertje of slaapkamer. Ook student Margriet Goossensen (23) runt haar bedrijfje Daisy Louise Lingerie vanuit haar studentenkamer. Daar maakt ze namelijk de mooiste kanten beha’s, die ze vervolgens via Instagram verkoopt. “Voor mij heeft mooie lingerie vooral te maken met selflove.”

Van beha’s tot meubels: 7 x Utrechtse ondernemers die de vetste dingen maken

Wat een vakmensen wonen er toch in ons stadsie. Deze Utrechtse makers zijn daar het ultieme voorbeel...

De Jongens van de Bakfiets

Drie jongens, één gigantische pan, een liefde voor lekker eten en gezelligheid… Zo zijn Jan, Bas en Chris begonnen met hun bedrijfje: De Jongens van de Bakfiets. “We maakten al vaak paella voor mijn huisgenoten, maar eigenlijk is het allemaal begonnen toen ik met mijn stiefvader op vakantie was in Andorra”, vertelde Jan ons eerder. “We waren in één of ander huishoudwinkeltje waar het he-le-maal volstond met paella-pannen. We werden zo enthousiast dat we die halve winkel leeg hebben gekocht.” Bas: “Nu moeten we wel even serieus wat gaan doen, dacht ik toen. Zo is het balletje gaan rollen.”

We spraken De Jongens van de Bakfiets: ‘We willen paella én gezelligheid brengen’

Drie jongens, één gigantische pan, een liefde voor lekker eten en gezelligheid… Zo zijn Jan, Bas en ...

Fleur is pas 19, maar heeft nu al haar eigen bedrijf

Foto: Jorian Lub

De meeste 19-jarigen hebben een baantje achter de kassa of in de horeca. Tot voor kort had Fleur Huijs ook zo’n doodgewone bijbaan naast haar studie Franse taal en cultuur, maar inmiddels heeft ze die opgezegd. Tegenwoordig brengt Fleur namelijk brood op de plank met haar eigen bedrijf Fleur Presents, waarmee ze presentatietraining geeft aan scholieren en studenten.

Stoer! De 19-jarige Fleur heeft haar eigen bedrijf en geeft presentatietrainingen

De meeste 19-jarigen hebben een baantje achter de kassa of in de horeca. Tot voor kort had Fleur Hui...

Teun is hospiteercoach

Heb je ein-de-lijk een kamer gevonden die groter is dan een bezemkast en die je met je aanvullende DUO-lening nét kunt betalen? Dan moet je ervoor zorgen dat je uitgenodigd wordt op de hospiteeravond om daar vervolgens een verpletterende indruk achter te laten op de bewoners. Makkelijker gezegd dan gedaan, geldt voor veel mensen. Voor studenten bij wie de moed inmiddels in de schoenen is gezakt is daar hospiteercoach Teun Bijman (25). Hij stoomt wanhopige kamerzoekenden klaar voor een hospiteeravond.

Hospiteercoach Teun helpt je om een verpletterende indruk te maken op je nieuwe huisgenoten

Heb je ein-de-lijk een kamer gevonden die groter is dan een bezemkast en die je met je aanvullende D...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.