Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ingrid werkt al bijna 40 (!) jaar bij Albert Heijn: ‘Iedere dag is weer anders’

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 3 juli 2019

Ingrid de Vries begon haar loopbaan bij Albert Heijn 39 (!) jaar geleden. In die jaren heeft ze bij drie filialen gewerkt. Nu staat ze al dertien jaar op de broodafdeling bij de Albert Heijn Willem van Noortplein. Ergens anders werken dan bij ‘haar’ Appie ziet Ingrid niet meer gebeuren, omdat ze het er nog steeds goed naar haar zin heeft. “Het leukste vind ik de afwisseling. Iedere dag is weer anders.”

230 warme broden die over de toonbank gaan

Tijdens haar carrière heeft Ingrid op verschillende afdelingen gewerkt. Zo stond ze op de vleeswarenafdeling en achter de kassa, maar vooral dat laatste was niets voor haar. “Ik heb gewoon geen zitvlees”, vertelt ze lachend. Werken op de broodafdeling vindt ze wél leuk: inmiddels is het helemaal haar domein. De werkzaamheden zijn lekker divers: “Ik houd me bezig met brood bakken en snijden, de schappen aanvullen, koeken en broodjes sorteren.” Zich vervelen is er voor Ingrid dus nooit bij. “Op een dag krijgen we zo’n 140 broden binnen, en dan moeten we ook nog eens 90 broden zelf afbakken en snijden”, aldus Ingrid.

Blije klanten

Naast het vervullen van haar taken geniet Ingrid ook heel erg van het contact met klanten. “Er komen hier heel wat vaste klanten, waarvan ik er inmiddels aardig wat ken. Ons filiaal is een echte wijkwinkel”, vertelt Ingrid. “Sommige klanten hebben vaste bestellingen, die komen bijvoorbeeld drie keer per week een bepaald soort brood halen. Als ik dat van iemand weet, leg ik de bestelling ’s morgens al klaar. Dat waarderen mensen echt!”

Topteam!

Behalve het fijne klantcontact, vindt Ingrid de omgang met haar collega’s ook heel fijn. Het team bestaat uit mensen van allerlei verschillende leeftijden. “De jongsten zijn denk ik zo’n twintig jaar oud, en er lopen ook collega’s die in de zestig zijn. Heel leuk vind ik dat. Zo blijf je toch op de hoogte van wat jongeren bezighoudt”, vertelt ze.

Altijd in beweging

Ingrid werkt al dertien jaar op de broodafdeling van de Albert Heijn Willem van Noortplein, maar is nog lang niet uitgekeken. Dat komt omdat de winkel en het werk altijd in beweging blijven: “Er veranderen continu dingen. Begin dit jaar was ik er een maand tussenuit, en toen ik terugkwam waren een heleboel dingen anders.” Zo moesten Ingrid en haar collega’s hartige broodjes voorheen zelf inpakken, maar worden ze nu verpakt en wel aangeleverd.

Bovendien is het filiaal waar Ingrid werkt een franchise, waardoor zij en haar collega’s toch redelijk wat vrijheid hebben. “Als ik zie dat een product niet zo goed loopt, kan ik zelf bepalen wat ik wil doen om het uit te lichten. Je krijgt hier best wat vrijheid en dat is heel fijn.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein. Meer over Albert Heijn Willem van Noortplein ontdekken?

Albert Heijn Willem van Noortplein

supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

adv.