Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Glancy: ‘Ik kom iedere keer stuiterend bij Kanaal30 vandaan’

Door Janine Guijt 24 maart 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerleukste plekken. Deze weekt tipt Glancy van Elst haar vijf favoriete spots in Utrecht.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

3 x Local Glancy

  • Ik ben een hele slechte huisvrouw. Ik vind schoonmaken en het huishouden doen gewoon ontzettend saai!
  • Ik ben een enorme snoeper, ik eet alles wat los en vast zit, al zou je dat niet zeggen als je me ziet. Maar daarentegen ben ik wel maar 1 meter 62, dus dat is dan weer míjn probleem.
  • Boven alles ben ik moeder. Het moederschap is de belangrijkste in mijn leven en iets wat ik nogal serieus neem.

Klik op het oranje pijltje om de favoriete Utrechtse adressen van Glancy te ontdekken. 

Vaste klant bij Lune

“In mijn vorige baan was ik dresscoach/personal shopper en kwam ik supervaak bij Lune in de Zadelstraat. Het is echt mijn lievelingswinkel. Waarom? De meiden die hier werken zijn altijd eerlijk, dus ook als iets niet staat, krijg je het gewoon te horen. En dat gebeurt als je het mij vraagt nog net iets te weinig in kledingzaken. Het personeel van Lune is ook goed in het maken van combinaties, ze kunnen je echt van top tot teen aankleden. En heel fijn: ze hebben altijd een paar hakken en paspanty’s in de zaak, zodat je echt kunt zien hoe iets staat.”


Meer over Lune ontdekken?

Lune kledingwinkels

Zadelstraat 25, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Stuiteren bij Kanaal30

Foto: Facebookpagina Kanaal30

“In het dagelijks leven coach ik vrouwelijke ondernemers naar meer zichtbaar zelfvertrouwen. Vanaf april ga ik dat doen vanuit mijn nieuwe werkplek in Kanaal30, een nieuwe creatieve hotspot waar binnenkort ook een horecazaak in zit. Nu ben ik er al af en toe en echt: iedere keer ga ik er stuiterend vandaan. Het klinkt misschien wat zweverig, maar er hangt zo’n fijne energie! Bij Kanaal30 komen straks allerlei creatieve ondernemers te zitten, de een heeft een nog leuker verhaal dan de ander. Ik word heel blij van het vooruitzicht dat dit binnenkort mijn werkplek is.”

Creatievelingen en borrelaars opgelet: hotspot Kanaal30 opent binnenkort in Transwijk

Kanaal30 wordt een plek waar je kunt werken, winkelen, eten, drinken, vergaderen... tja, wat niet ei...

Meer over Kanaal30 ontdekken?

Kanaal30 restaurants en horeca

Kanaalweg 30, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Diverse boel bij De Munt

muntkade-utrechtse-bruggen
Indebuurt-lezer Miriam Kroes stuurde ons eerder deze supervrolijke foto van De Muntkade.

“Als de zon schijnt, zit ik graag bij het water met uitzicht op De Munt. Je hebt daar een trappetje waar je heerlijk kunt zitten. In de zomer zie je er mensen zwemmen, picknicken en met bootjes voorbij komen. Op deze plek komen heel verschillende mensen: jong, oud en van allerlei verschillende culturen. Leuk!”

Ontdekking van de eeuw: Instock

“Bij Instock koken ze met producten die de supermarktschappen niet halen en dat is wat mij betreft de ontdekking van de eeuw. De hele gedachte erachter vind ik fantastisch, want er wordt veel te veel eten weggegooid in de wereld. Het is te gek dat Instock hier een concept omheen heeft verzonnen. Ik heb hier trouwens maar één of twee keer binnen gezeten. Meestal zit ik bij Instock op het terras, een heel fijn plekje is dat. Ook niet onbelangrijk: de bediening is ontzettend vriendelijk en het eten is écht lekker. En ik ben heel kritisch als het om eten gaat, haha.”


Meer over Instock Utrecht ontdekken?

Instock Utrecht eetcafés

Geopend08:30 - 23:00

Vleutenseweg 382, Utrecht

Bekijk meer:eetcafés

Snoep..eh.. kledingwinkel Episode

episode
Foto: Episode

“In tweedehandswinkel Episode zou ik wel kunnen wonen. Het is gewoon een soort snoepwinkel, ze hebben er zoveel! En heerlijk dat je hier iets koopt met een verhaal. Alle kleding is heel overzichtelijk gesorteerd, dus als je iets specifieks zoekt, kun je binnen tien minuten weer buiten staan. Laatst zocht ik een zwart leren rokje, bleek er gewoon een heel rek te zijn met dat soort rokjes. Handig!


Meer over Episode ontdekken?

Episode vintage

Gesloten10:00 - 18:00

Oudegracht 206, Utrecht

Bekijk meer:vintage
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.