Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even wat luchtigs: 5 x lekker lachen met Utrechtse cabaretière Claudia de Breij

Door Bonnie Dekkers 23 oktober 2020

Tijd voor wat luchtigs! We houden ons aan alle coronamaatregelen, werken thuis en beperken ons sociaal contact. Allemaal niet heel gezellig, maar gelukkig valt er altijd wel wat te lachen. Zeker met Claudia de Breij, de bekende Utrechtse cabaretière.

We zochten vijf grappige stukjes uit en zetten die voor jullie op een rijtje. Nog een knap lastige opgave, want ze heeft zoveel materiaal gemaakt in haar carrière, dat het bijna onmogelijk was om te kiezen. Maar voor nu: even fijn ontspannen en lekker lachen met Claudia de Breij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De natuurwinkel

Wij Utrechters zijn fan van gezond eten: voor een natuurwinkel of vega(n) restaurant hoef je in ons stadsie niet ver te fietsen. Claudia is ook fan, laat ze weten in bovenstaande video.

Momentje voor jezelf

In tijden van corona moeten we extra goed voor onszelf zorgen. Een wandeling door het bos, een lekker biertje in het weekend of een telefonisch bijpraatmoment met vrienden. Of volg de cursus ‘Mindlessness’ van Claudia.

Poepen

Het onderwerp ‘toilethumor’ doet het bij veel cabaretiers goed. Zo ook bij Claudia, die ingaat op het poepprobleem van vrouwen.

Sleur

Doordat we massaal thuiswerken, zitten we ook meer op elkaars lip. Kun jij jouw partner of huisgenoten soms wel schieten? Of ben je juist superblij met diegene? Wij hopen natuurlijk dat je dat laatste zegt. Tijd om hem of haar dit liedje te laten horen.

Mag ik dan bij jou

Zoals we eerder in dit artikel schreven, is het in deze coronatijden niet altijd even leuk. Zo zien we onze geliefden bijvoorbeeld veel minder. Claudia zong ooit dit hartverwarmende liedje. Ook al kunnen we nu even niet fysiek bij elkaar zijn, gelukkig hebben we WhatsApp, Zoom, Google Hangouts, sms, Instagram en Facebook nog om ‘mag ik dan bij jou’ te zijn.

Lees ook:

Utrechtse mysteries: wat doen die pixelige ‘monstertjes’ in de Herenstraat?

Je ziet nog eens wat als je omhoog kijkt. Zo ontdekten wij tijdens een wandeltocht door de stad deze...

Wil je zien: 11 x toffe foto’s van street art in Utrecht

Wil je zien: 100 jaar oude video van Utrecht in kleur

3 x toffe routes over gloednieuw wandelnetwerk in de Kromme Rijnstreek vlak bij Utrecht

Over deze Utrechtse dingen is – volgens jullie – echt niet nagedacht

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.