Even voorstellen: de nieuwe Commercieel Redacteur van indebuurt Utrecht

Door May-Anne Oltmans 8 februari 2019

Dag lieve lezers! Mijn naam is May-Anne en ik ben de nieuwe Commercieel Redacteur van indebuurt Utrecht. Ik ben opgegroeid in Zeist, maar droomde er eigenlijk al zolang ik me kan herinneren van om in de Domstad te wonen. Afgelopen zomer was het zover en sindsdien mag ik mezelf met trots een echte Utrechtse noemen!

May-Anne hartje Utrecht

Wat ik zo fijn vind aan wonen in Utrecht? Dat de stad groot genoeg is om je niet snel te vervelen, maar kleinschalig genoeg om je er direct thuis te voelen. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe eettentjes en winkels, en wat dat betreft heb ik in Utrecht helemaal niets te klagen. Tegelijkertijd vind ik het heel fijn dat in ons stadsie een gezellige sfeer hangt die je in hele grote steden juist mist.

Mijn favorieten

Als er iets is waar ik mijn geld (iets te) graag aan uitgeef, dan is het wel buiten de deur eten. Saigon, een Vietnamees restaurant aan de Voorstraat, is bijvoorbeeld één van mijn favorieten. De noedelsoep die ze daar serveren is echt verrukkelijk! Voor een lekkere lunch ga ik graag naar Jozef aan de Mariaplaats of de Streetfood Club aan het Janskerkhof. Ook Toko Mitra is een aanrader; als je fan bent van goed Indisch eten, moet je hier écht een keer heen!

Waar je mij kunt tegenkomen wanneer ik een keer niet aan het eten ben? In het weekend kom ik graag bij TivoliVredenburg als er een leuk feestje op de agenda staat. Fiesta Macumba, een avond waarop vrijwel uitsluitend latin wordt gedraaid, vind ik superleuk! Ook heel tof vind ik de vele pubquizen die bij verschillende cafés in de stad worden georganiseerd. Dat is weer eens wat anders dan ‘gewoon’ wat gaan drinken.

Verhalen van ondernemers

Dat het met de liefde voor de stad wel goed zit, mag duidelijk zijn. Dolgelukkig was ik dan ook toen ik te horen kreeg dat ik het redactieteam van indebuurt Utrecht mocht komen versterken. Schrijven is één van de dingen die ik het allerliefste doe, en hoe leuk is het om dan ook nog eens te mogen schrijven over de allerleukste stad van ons land? Hashtag droombaan!

Meer over

Utrechters

adv.