Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Thaise massage workshop tot yin yoga: bij deze nieuwe body & mind studio kan het

Aangeboden door StabilityForYou 19 februari 2019

Behoefte aan een manier van sporten waarbij je niet alleen werkt aan je lichaam maar ook aan je geestelijke gezondheid? Body & mind studio StabilityForYou en Touchée Dance Company slaan de handen ineen en bieden vanaf september 2019 met hun nieuwe bedrijf genaamd Base for Stability een ruime keuze aan motiverende workshops, lessen, trainingen en meer – allemaal gericht op body, mind én health. En het leukste is: om deze samenwerking te vieren organiseren ze nu vast een ‘proeverij’ van workshops! Uiteraard kun je daarnaast ook gewoon nog terecht bij StabilityForYou. 

Relaxed! Op mini retreat in eigen stad

Je kent ze vast wel, die periodes waarin je zoveel dingen moet doen dat tijd voor jezelf nemen er soms gewoon bij inschiet. Toch is het belangrijk om juist wél momenten te plannen. Hoe zo’n moment er precies uitziet? Dat verschilt natuurlijk voor iedereen. De één voelt zich geweldig na een intensieve groepsles, terwijl een ander liever gaat voor een workshop die draait om ontspanning. Bij Base for Stability begrijpen ze dat en vind je een divers aanbod toffe workshops met voor ieder wat wils. 

Zo is er bijvoorbeeld de mini retreat: een drie uur durende sessie waarbij ontspanning, meditatie, ademhaling en yoga aan bod komen. Even niet haasten maar gewoon genieten van het moment – hoe fijn is dat! Ga je liever actief aan de slag? Dan is de Thaise yoga massage workshop een aanrader. Zoals de naam al zegt, combineert deze sessie oefeningen uit yoga met de kunst van het Thais masseren. Fijn om te krijgen én te geven! Wacht… krijgen? Ja, dat lees je goed! Tijdens de workshop breng je in duo’s alles wat je leert direct ook in de praktijk.

En er is méér…

Veel meer! Ook workshops yin yoga, S.H.I.T.T. (Stability High Intensity Interval Training) en pilates behoren tot de mogelijkheden. Bewustwording, persoonlijke aandacht en energie staan in iedere workshop centraal. Vind je het stiekem fijner om één-op-één begeleiding te krijgen? Geen probleem! Ook voor coaching, massage en fysiotherapie zit je hier namelijk goed. 

Tijd om aan de slag te gaan!

Genoeg gepraat, tijd om het nu zelf te ontdekken. Op de website van Base for Stability vind je een overzicht van geplande workshops die onderdeel zijn van de proeverij. En wil je nu deelnemen aan één van de reguliere lessen van StabilityForYou? Dan kun je je direct aanmelden via de oranje button onder dit artikel. Meer over StabilityForYou ontdekken?

StabilityForYou

sport en bewegen

Geopend12:00 - 21:30

Kanaalstraat 114-116, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.