Luilakken opgelet! Dit is hoe je in vorm komt zonder te sporten

Aangeboden door StabilityForYou 15 april 2018

Je kent ze wel, die mensen die precies weten hoe je een comfortabel leven kunt leiden zonder al te veel te doen. Voor die mensen is er nu ook een sport waarbij je heerlijk kunt genieten en toch in vorm kunt komen. Marleen van StabilityForYou legt uit hoe je slapend sportief kunt worden. 

Van buiten naar binnen

Het lijkt wel de omgekeerde wereld: een massage waardoor je wilt gaan sporten (dat werkt toch meestal andersom?!). Marleen Broekhuizen is eigenaar van StabilityForYou en een groot fan van de omgekeerde manier van starten met je sportprogramma. “Een massage zorgt ervoor dat je weer helemaal in je lijf komt te zitten. Daardoor kun je weer beter aanvoelen wat goed voor je lijf is om te doen én te laten.” Marleen geeft therapeutische ontspanningsmassages als aanvulling op de sportieve workouts die ze met StabilityForYou aan de lopende band organiseert. Wat haar betreft maakt het niet uit hoe je begint met lekker in je vel zitten, áls je maar begint!

Wat doet ze dan precies?

Jij hoeft zelf niet veel te doen tijdens een behandeling. Je kunt lekker gaan liggen op de massagetafel in de fijne behandelkamer van Marleen, waarna zij voor jou aan het werk gaat. Met een therapeutische ontspanningsmassage maakt ze de huid losser, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de spieren om te bewegen. En hoe soepeler je spieren worden, hoe beter jij ze weer kunt gebruiken. Zo kan een simpele workout ineens een stuk prettiger aanvoelen. Wie weet hang je na een paar massagesessies bij Marleen tóch ineens met je been op de barre!

Stabiel genoeg? Ga tóch sporten!

Marleen masseert niet alleen, ze organiseert ook heel veel leuke lessen. Bij haar sportschool StabilityForYou kun je terecht voor yoga, pilates, yogapilates, BarreWorkout en kracht- en conditietraining in de vorm van H.I.I.T. Train je liever niet in een groep, maar wil je na je innerlijke massage-metamorfose tóch op het sportieve pad blijven, dan kun je ook kiezen voor personal training. Daarmee blijf je gegarandeerd fit, want Marleen’s personal enthousiasme voor sporten én ontspannen werkt namelijk heel aanstekelijk!

Durf jij je te wagen aan een massage? Dan kun je hier meer informatie opvragen. Marleen neemt dan binnenkort contact met je op. Deze bijdrage wordt je aangeboden door StabilityForYou. Meer over StabilityForYou ontdekken?

StabilityForYou

sport en bewegen

Nu gesloten10:00 - 22:00

Kanaalstraat 114-116, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.