Kijken naar de beste jeugdklimmers van Nederland: hier kan het

Aangeboden door Neoliet Utrecht 6 december 2018

In zes minuten een extreem moeilijke route uitklimmen, dat is wat de beste jeugdklimmers van Nederland te doen staat. Op zaterdag 8 december 2018 verzamelen de  jonge acrobaten zich in Klimcentrum Neoliet, waar ze strijden om de titel NJK Lead 2018. En jij kunt erbij zijn! 

In de lead

De Lead is het koningsnummer van de klimsport. Tijdens deze wedstrijd klim je zo snel mogelijk een moeilijke route. Daarbij krijg je zes minuten de tijd om de route helemaal uit te klimmen. De route brengt je langs plekken waar kracht, techniek en uithoudingsvermogen een vereiste zijn om het einde te halen. En wie dit het langst volhoudt en het snelst voor elkaar krijgt, wint de NJK Lead 2018.

Juichen vanaf de tribune

De eerste klimmers starten om 12.45 uur en je kunt blijven kijken tot de avond valt. De finales beginnen om 17.00 uur en om 19.15 uur is de prijsuitreiking. Neoliet Utrecht heeft een gezellige kantine met lekkere frisdranken, hapjes, snacks en biertjes. Dus houd je ervan om topsporters aan het werk te zien en vind je de gezelligheid daaromheen net zo leuk? Kom de klimmers dan toejuichen vanaf de tribunes in het grootste klimcentrum van Nederland. En dat ziet er zo uit:Deze bijdrage wordt je aangeboden door Neoliet Utrecht. Meer over Neoliet Utrecht ontdekken?

Neoliet Utrecht

sportcentra

Nu gesloten13:00 - 22:30

Componistenlaan 6, Utrecht

Bekijk meer:sportcentra

adv.