Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rabobank investeert in clubs en verenigingen in Utrecht: zo kan jij meedoen

Aangeboden door Rabo ClubSupport 11 september 2020

Clubs en verenigingen in Utrecht zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het is de plek waar je samenkomt, elkaar leert kennen en waar je jezelf kunt zijn. Met Rabo ClubSupport wil Rabobank in hen investeren. Goed nieuws: de inschrijving voor 2020 is geopend!

Door te investeren met kennis, netwerk en financiële middelen wil de Rabobank clubs en verenigingen in Nederland sterker en toekomstbestendig maken. Dat kan op allerlei manieren, zo bewezen verschillende initiatieven uit de omgeving van Utrecht in 2019. Zo kan Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort dankzij de bijdrage van Rabo ClubSupport zorgen voor nog meer AED’s in de stad. Daarnaast kan de stichting cursussen blijven verzorgen om Amersfoorters op te leiden tot burgerhulpverlener. Of wat dacht je van Stichting Kledingbank Ede? Zij geven kleding en schoenen aan Edenaars die dat zelf niet kunnen betalen. Nu is er financiële ruimte om ondergoed, sokken en broeken in speciale maten aan te schaffen.

Er kan nog veel meer

Maar met de hulp van de bank kan er nog veel meer, ook in Utrecht! Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen…

Schrijf jouw club of vereniging in!

Denk je nu: dat wil ik ook wel voor mijn cluppie? Dat kan! De inschrijving van Rabo ClubSupport voor 2020 is geopend. Let op: om mee te doen, moet jouw stichting of club klant zijn bij de Rabobank. Via jouw lokale Rabobank ontvang je een uitnodiging. Als je eenmaal staat ingeschreven, is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te werven. De bijdrage die je ontvangt is namelijk afhankelijk van het aantal stemmen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je club of vereniging hier meteen in.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo ClubSupport. Meer over Rabo ClubSupport ontdekken?

Rabo ClubSupport


adv.