Er opent nóg een megagrote boulderhal in Utrecht

Door Janine Guijt 7 december 2017

Een tijdje geleden vertelden we je al over je Neoliet, de nieuwe megagrote klim- en boulderhal die eind oktober opende in Leidsche Rijn. Nu blijkt er nóg zo’n enorme klimparadijs te openen in de stad. Vanaf zondag 10 december ben je welkom bij Boulderhal Energiehaven aan de Elektronweg.

Puzzelen maar

Mocht je geen idee hebben wat boulderen is: het lijkt op ‘gewoon’ klimmen op een klimwand, maar is wat toegankelijker. Je hebt bijvoorbeeld geen touw, klimgordels, -partner, of -diploma nodig om te boulderen. De klimroutes zijn een soort puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek.

Een van de grootste boulderhallen van Nederland

Klinkt dat als iets voor jou? Goed nieuws, want er is vanaf nu een nieuwe plek in Utrecht waar je kunt boulderen. Er werd negen maanden gebouwd aan Boulderhal Energiehaven en vanaf zondag 10 december gaan de deuren dan eindelijk open. ‘Met 2200 vierkante meter is het ook een van de grootste boulderhallen in Nederland’, lezen we in het persbericht.

Ben je benieuwd naar de nieuwe boulderhal? Komende zondag kun je van 10:00 tot 18:00 uur gratis komen kijken en boulderen!

[mc4wp_form id=”21414″]

Boulderhal Energiehaven

sportcentra

Nu open10:00 - 22:00

Elektronweg 10A, Utrecht

Bekijk meer:sportcentra

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.