Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Echte fietsliefhebbers gaan dit weekend naar de Jaarbeurs en dit is waarom

Aangeboden door Jaarbeurs 26 februari 2019

Fietsfanaten opgelet! Op 1, 2 en 3 maart 2019 is het tijd voor Bike MOTION Benelux in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is dé plek om je fietspassie in de hoogste versnelling te zetten. Je vindt er alles om goed voorbereid de fiets op te gaan. We loodsen je in vijf etappes door de belangrijkste momenten van de beurs. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Je fiets krijgt een gratis check

Kom naar Bike MOTION Benelux op de fiets! Dat is dat niet alleen leuk, het is ook slim. Je kunt je fiets namelijk inleveren voor een gratis servicebeurt. Fiets je jezelf in het zweet voorafgaand aan de beurs? Geen probleem! Voor douche- en kleedruimte is gezorgd.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaarbeurs. Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs markten

Geopend09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

Handig: alle leveranciers onder één dak

Tijdens Bike MOTION Benelux bewonder je de nieuwste modellen van toonaangevende sportfietsmerken. Als echte kenner ken je vast een aantal van dit rijtje beursdeelnemers: Trek, Specialized, Merida, Canyon, Cervélo, Lapierre, Kona, American Eagle, Factor, Van Nicholas, Titici, 11ANTS en Sensa. Ook voor onderdelen en accessoires kom je naar de beurs. Deze aanbieders staan allemaal klaar om jou te helpen aan dat ene element dat jouw fietsleven naar een volgend niveau brengt: Shimano, Tacx, Schwalbe, Sidi, Garmin, Abus, Bioracer, KMC, Rotor, BBB, Zipp en Lightweight. Bij aankomst ontvang je een uitklapbare plattegrond waar je precies ziet welke aanbieder waar staat, dus je hoeft niet te verdwalen!

Probeer het lekker zelf!

Als actieveling vind je het vast niet erg om nieuwe modellen en fietsparcours uit te proberen! Op de beurs is hier alle ruimte voor. Heb je ooit op een e-mountainbike gereden? Op het indoor testparcours inclusief korte klimmetjes en zand- en grindstroken ervaar je hoe lekker deze modellen gaan. Voor een extra portie adrenaline loop je door naar de hal met experts op het gebied van GMX en Fixed Gear. Hier worden clinics gegeven waarin je leert scherpe bochten te maken en te remmen als een pro.

Zo wordt fietsen nóg leuker

Fietsen is te gekke bezigheid. Zeker als je weet wat het effect ervan is op lichaam en geest! Wil je hier alles over weten? Neem dan een kijkje in hal 11 op Bike MOTION. Hier vind je een theater waar bijzondere sprekers je meenemen in de wereld van fietspsychologie, sportvoeding, hoe te fietsen zonder ongemakken en ga zo maar door! Het complete theaterprogramma bekijk je hier.

Van etappe naar ‘hé tappe!’

Na een mooie rit over de beurs lust je vast een lekker drankje. Daarvoor ben je in het Kwaremont Kaffee aan het juiste adres. Hier drink je verrukkelijke koffie van Il Magistrale en Lola Bikes & Coffee. Wil je iets sterkers? Dan kun je hier ook een biertje bestellen. In het café hangt een groot scherm waarop je bekende wedstrijden kunt kijken. Het WK Baan in Pruszkow, etappes uit de UAE of één van de koersklassiekers? Pak een stoel, bestel en geniet!

Bonustip: scoor tickets met korting

Nog een hele goede reden om naar Bike MOTION Benelux te komen: de tickets zijn nu lekker voordelig geprijsd. Voor €11,50 per persoon krijg je toegang tot de wereld van sportfietsen. Een ticket geeft ook toegang tot de E-bike Xperience en Fiets- en Wandelbeurs. Met één toegangsbewijs kun je vanuit één centraal punt alles vinden op het gebied van sportief fietsen, e-bikes, wandelen en reisbestemmingen. Klik op de onderstaande aanbieding om je van een kaartje te verzekeren.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.