Doen: dans jezelf weer in je zomervel bij Union Salsa Dance Company

Aangeboden door Union Salsa Dance Company 7 maart 2018

Dans jezelf een strak lijf in de lente en geniet van de zomer. Bij Union Salsa Dance Company starten in de komende maand toffe danscursussen die je het zweet over de rug doen lopen. Zo vormt jouw lichaam zich weer helemaal naar de zonnige kant van de kalender. Wel zo fijn en daarom laten we je graag weten bij welke cursus je zo kunt aansluiten! 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Beginnerscursus Salsa

Union Salsa Dance Company
Foto: Union Salsa Dance Company

De populairste dans uit Latijns-Amerika is veruit de salsa. Niet alleen in Zuid-Amerika wordt er salsa gedanst, ook in Utrecht en omgeving zijn er veel salsadansers actief. Wil jij daar ook toe gaan behoren dan komt dat heel goed uit! Op zondag 18 maart start er een beginnerscursus salsadansen en er zijn nog een paar plekken vrij. Kun je mooi gaan genieten van een moeiteloze afslankkuur in de vorm van passionele dansavonden. Tijdens de lessen dans je samen met een willekeurige partner en krijg je stapje voor stapje inzicht in het dansen van de salsa. Meer informatie over de cursus vind je hier.

Latin Fitness

Latin Fitness
Foto: Union Salsa Dance Company

Wil je extra wild dansen? Of juist lekker alleen? Kies dan voor de nieuwste cursus in het aanbod: Latin Fitness. Deze cursus is geschikt voor iedereen die van Latin-muziek houdt én aan z’n figuur wil werken. De intensieve dansbewegingen maken Latin Fitness namelijk tot een echte work-out. Het voordeel: door de fijne Latin-beats heb je niet eens door dat je intensief aan het sporten bent. Kun je mooi met een strakke buik én nieuwe dansmoves de zomer in! De cursus start op zondag 25 maart.

Beginnerscursus Bachata

Union Salsa Dance Company
Foto: Union Salsa Dance Company

Een zwoele dans afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, dat is Bachata. De bijpassende muziek wordt op Utrechtse salsafeesten vaak gedraaid. Na een aantal swingende salsanummers is het namelijk heerlijk om in het rustigere tempo van de Bachata even op adem te komen of weg te zwijmelen in de romantische klanken. Wil je graag lekker bewegen op een wat rustigere wijze dan zijn de beginnerslessen Bachata wellicht iets voor jou! De cursus start op zondag 25 maart.

Al danservaring? Geen probleem! 

Ook voor mensen mét danservaring starten er komende periode sportieve danscursussen zoals Rueda de Casino en Ladystyling. Een compleet overzicht van het lesaanbod vind je hier.

Union Salsa Dance Company dansscholen

Nu gesloten18:00 - 00:00

Biltstraat 37, Utrecht

Bekijk meer:dansscholen
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶