Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 X Yoga in Utrecht

Door Liselotte Idema 6 oktober 2016
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dit artikel is inmiddels geüpdate. Klik hier om naar de meest recente versie te gaan.

Wij van indebuurt zijn er van; een keer in de week duiken we de yogazaal in om álles te vergeten en helemaal zen te worden. Houdingen die onmogelijk lijken, zijn toch mogelijk. En wat slapen we daarna fijn.. Goed, wij zijn fan. En we zijn niet de enige! Utrecht is bezaaid met yogascholen. We hebben er een paar voor je op een rij gezet. Al zijn er natuurlijk nog véél meer.

Yoga Moves

Bij deze yogaschool met een vestiging aan de St. Janshovenstraat en eentje aan de Jan van Scorelstraat kun je op zo ongeveer álle tijdstippen terecht voor een lesje. Héél vroeg in de ochtend, of juist voor de middag. Aan het begin van de avond of precies voordat je je bed op zoekt. Powervinyasa, Iyengar, Yinyoga of Pilates; de keuze is reuze! Redelijk nieuw zijn de lessen hot yoga. Yoga Moves is een yogaschool met een enorm aanbod.


Meer over Yoga Moves ontdekken?

Yoga Moves yoga

Geopend09:00 - 19:00

St. Janshovenstraat 1, Utrecht

Bekijk meer:yoga
Yoga Moves Utrecht
Foto: Yoga Moves

Yoga aan de Westerkade

Ga je liever naar een wat kleinere school? Dan is Yogaya yoga aan de Westerkade misschien iets voor jou. Op het programma staan rustige, meditatieve of juist inspannende lessen. Ze worden gegeven door Jitske van der Velde en Gilleske Kreijns – de twee dames die de school oprichtten. Fijn: na de les kun je in de huiskamer nog een kopje thee drinken terwijl je uitkijkt op de Westerkade.


Meer over Yogaya Yogaschool ontdekken?

Yogaya Yogaschool yoga

Gesloten09:30 - 12:15

Westerkade 23, Utrecht

Bekijk meer:yoga
yogaya utrecht
Foto: Yogaya (Facebook)

iYoga: yoga aan de Amsterdamsestraatweg

Een hele toffe yogaschool aan de Amsterdamsestraatweg is iYoga. Je komt er voor veel verschillende soorten lessen. Over het algemeen geldt dat deze school down to eath is. Fijn voor mensen die graag aan yoga doen (of het eens willen proberen!), maar het snel te zweverig vinden.


Meer over Yogastudio iYoga ontdekken?

Yogastudio iYoga yoga

Geopend09:00 - 18:00

Amsterdamsestraatweg 227, Utrecht

Bekijk meer:yoga
iYoga Utrecht

Studio vandaan

Studio vandaan is opgebouwd uit drie elementen; yoga, koken en masseren. Door beweging, ontspanning en gezond eten probeert eigenaresse Danielle mensen meer in balans te brengen met hun lichaam en geest. De wekelijkse yogalessen die op het programma staan zijn Vinyasa, zwangerschapsyoga en CARRYyoga. Ook worden er allerlei toffe dingen georganiseerd. Van kook- of massageworkshop tot yogaweekend op Vlieland. De studio vind je aan de Oudegracht aan de Werf. Sinds kort zijn er ook lessen in Park Oog in Al.


Meer over Studio Vandaan ontdekken?

Studio Vandaan yoga

Vandaag gesloten

Oudegracht aan de werf 328, Utrecht

Bekijk meer:yoga
studio vandaan
Foto: Facebook Studio Vandaan

Yoga Akasha

Yoga Akasha, een kleine school aan het Schimmelplein in Nieuw Engeland, is een goede plek om je hoofd leeg te maken. Je kunt kiezen uit verschillende lessen. Kleine groepen, fijne lessen!


Meer over Studio Akasha ontdekken?

Studio Akasha yoga

Vandaag gesloten

Bilderdijkstraat 78, Utrecht

Bekijk meer:yoga
Akasha Utrecht
Foto: Facebook Akasha
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport

adv.