Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuke decembertip van ons: hier in Utrecht mogen kinderen hun schoentje zetten

Aangeboden door Shoppingcenter Overvecht 26 november 2020

Net als velen van ons, werkt ook de Sint dit jaar wat vaker vanuit huis dan normaal. Ondanks dat de jaarlijkse Sinterklaasintocht bij Shoppingcenter Overvecht niet doorgaat, wil de goedheiligman natuurlijk wel iets leuks doen voor alle kinderen uit Overvecht. Daarom heeft hij een persoonlijke boodschap ingesproken en mogen kids hun schoentje zetten op het HEMA-plein in Shoppingcenter Overvecht.

Ben je benieuwd naar de boodschap van de Sint? Check dan de Facebookpagina of het YouTube-kanaal van Shoppingcenter Overvecht!

Je schoentje zetten in het winkelcentrum

Sinterklaas werkt weliswaar vanuit huis: hij heeft zijn pieten wel naar Shoppingcenter Overvecht gestuurd om hen te laten checken of alles klaar is voor de feestdagen. Gelukkig bleek dat het geval te zijn: de lichtjes hangen al mooi te schitteren, de etalages zien er piekfijn uit en het winterhuis (tegenover supermarkt Hoogvliet) staat er weer prachtig bij! Terwijl jij aan het shoppen bent, hoeven je kinderen zich overigens niet te vervelen. In het winkelcentrum staan namelijk nieuwe kinderattracties.

Om alle kinderen iets leuks te geven om naar uit te kijken dit jaar, heeft de Sint bedacht dat ze hun schoentje mogen zetten! Tot woensdag 2 december mogen alle kinderen hun geknutselde schoen neerzetten op het HEMA-plein. De Sint en zijn pieten vullen ze, zodat alle schoentjes op 5 december weer opgehaald kunnen worden.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Shoppingcenter Overvecht
Foto: Shoppingcenter Overvecht

Iedere zondag KOOPZONDAG in december

Heb je zelf nog de nodige Sinterklaas- en kerstinkopen te doen, maar heb je doordeweeks weinig tijd? Geen probleem, want in december is Shoppingcenter Overvecht ook iedere zondag geopend! Door die ruime openingstijden wordt de drukte gespreid, waardoor iedereen veilig en prettig kan winkelen in Shoppingcenter Overvecht. Zelfs voor last-minute inkopen kun je hier trouwens terecht: op tweede kerstdag is het winkelcentrum open van 12.00 tot 17.00 uur. Handig, mocht je onverhoopt extra eten, servetjes of kaarsjes nodig hebben voor tijdens het kerstdiner.

Kom je binnenkort langs bij Shoppingcenter Overvecht? Gezellig! Hier bekijk je de openingstijden van het winkelcentrum. Volg Shoppingcenter Overvecht ook op Facebook en blijf op de hoogte van leuke acties en activiteiten!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoppingcenter Overvecht. Meer over Shoppingcenter Overvecht ontdekken?

Shoppingcenter Overvecht

winkelcentra

Geopend07:30 - 18:30

Seinedreef 40, Utrecht

Bekijk meer:winkelcentra

adv.