Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Hier kun je Sinterklaas ontmoeten én al je decembercadeaus inslaan

Aangeboden door Shoppingcenter Overvecht 13 november 2019

Het duurt nog wel even voor de sint en zijn pieten weer in Utrecht zijn, maar bij Shoppingcenter Overvecht zijn de voorbereidingen al in volle gang. In de maand november zijn verschillende leuke evenementen georganiseerd die je kind niet wil missen! Blok 23 november in ieder geval in je agenda, want die dag kun je de goedheiligman ontmoeten in het winkelcentrum. En als je er toch bent, kun je daarna gelijk je sinterklaascadeaus kopen.

Heel veel leuke dingen te doen

Ga je binnenkort langs bij Shoppingcenter Overvecht, vergeet dan niet om een sint-kleurplaat mee te nemen. Op 11 november is namelijk de aftrap van een heuse kleurplatenwedstrijd. Verder kunnen je kids ook langskomen om zich te laten schminken (24 november, van 12.30 tot 16.30 uur) of pepernoten te komen bakken én opeten (30 november, van 12.00 tot 16.00 uur). Tot slot is er op 1 december van 12.30 tot 16.30 uur een workshop waarbij de kinderen hun eigen sint- of Piet-masker kunnen maken.

Tekst gaat verder onder de foto

Shopping Center Overvecht Sinterklaas
Foto: Shoppingcenter Overvecht

Meet and greet met de sint

Net als ieder jaar komt de sint ook dit jaar langs in Shoppingcenter Overvecht. De intocht begint om 12.30 uur op 23 november. Uiteraard komt de sint niet alleen, maar neemt hij zijn pietenband mee. Dat wordt een muzikaal feestje! Deze dag is ook de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd. Heeft jouw kind meegedaan? Zorg dan dat jullie de intocht niet missen, want de winnaars krijgen van de Sint een leuk cadeautje mee.

Op cadeautjesjacht

De dag na het bezoek van de sint is het koopzondag (24 november) bij het winkelcentrum. Mocht je die dag niet kunnen: op 1 december is het ook koopzondag. Handig, want dan kan jij dus meteen je sinterklaasinkopen doen. In Shoppingcenter Overvecht vind je onder andere een Intertoys, Action, Xenos en Douglas. Daarnaast zijn er verschillende kledingzaken, drogisterijen én een AH XL. Kom je met de auto, dan parkeer je – helemaal gratis – voor de deur.Meer over Shoppingcenter Overvecht ontdekken?

Shoppingcenter Overvecht

winkelcentra

Gesloten07:30 - 18:30

Seinedreef 40, Utrecht

Bekijk meer:winkelcentra

adv.