Dit is dé opleiding voor creatievelingen en organisatiehelden

Aangeboden door ROC Midden Nederland – Creative College 18 januari 2019

Stel je bent creatief, ondernemend en je weet van aanpakken: wat doe je dan met al die talenten? Die vorm je natuurlijk om tot een beroep dat bij je past. Zo ondernemend ben jij! Maar daarvoor is het wel verstandig om eerst een opleiding te volgen, zoals Evenementenorganisatie. 

Creative College

Op het Creative College van ROC Midden Nederland vind je opleidingen die – de naam zegt het al – alles met creativiteit te maken hebben. Je vindt er artiesten in opleiding en filmmakers van morgen. Maar je komt er ook organisatieprofessionals tegen die precies weten hoe je ervoor zorgt dat een idee daadwerkelijk wordt gerealiseerd. “Dat is een hele kunst”, vertelt ROC-docent Inez van der Werf. Ze geeft les aan de opleiding Evenementenorganisatie, dat volgens haar ‘de leukste opleiding is die er bestaat’. Leg dat maar eens uit, Inez!

Regel het maar

“Evenementenorganisatie is fantastisch als je later aan de slag wilt als producer, projectmanager of productieleider. De opleiding focust op de organisatie van evenementen, maar je kunt de vaardigheden die je hier opdoet natuurlijk ook in andere functies en beroepen inzetten.” Wat je precies leert? “We leren je alles over projectmanagement, financiering, marketing en ondernemerschap. Maar bovenal trainen we je om oplossingsgericht te denken. Dat is een onmisbare vaardigheid in dit vak!”

Tekst gaat verder onder de foto 

Creative college

Lekker netwerken

Inez vertelt enthousiast verder: “Een groot voordeel van de opleiding Evenementenorganisatie is dat je een breed netwerk opbouwt. De leukste banen en opdrachten krijg je toch echt via-via, dus het is ontzettend waardevol om mee te draaien op de werkvloer. Dat kan tijdens deze opleiding!” Waar studenten zoal stagelopen? “De opdrachtgevers lopen heel erg uiteen. Je vindt onze studenten op veel Utrechtse festivals, maar ook bij Disney on Ice en Kunstbende.

Even buurten

“Ik heb laatst een enquête gehouden onder de studenten over de opleiding Evenementenorganisatie”, vertelt Inez. “Daaruit kwam naar voren dat de sfeer hier heel goed is. Het is een kleinschalige opleiding met veel creatieve geesten. Ik denk dat die combinatie het Creative College tot een plek maakt waar je je al snel thuis voelt als creatief denker.”

Wil jij van de sfeer komen proeven? Kom dan langs op de open dag! Op zaterdag 18 januari 2019 ben je tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom aan de Brandenburchdreef 20 in Overvecht. Inez en haar collega’s staan dan klaar om je alles te vertellen over de opleiding. En wil je direct inschrijven? Dan kan dat via de oranje button onder dit artikel.Deze bijdrage wordt je aangeboden door ROC Midden Nederland – Creative College. Meer over ROC Midden Nederland – Creative College ontdekken?

ROC Midden Nederland – Creative College

opleidingen

Nu gesloten08:00 - 17:30

Brandenburchdreef 20, Utrecht

Bekijk meer:opleidingen

adv.