Op deze trouwlocaties wil iedere Utrechter ‘ja’ zeggen

Aangeboden door Paushuize 19 januari 2019

Heeft jouw grote liefde ‘ja’ gezegd en zijn jullie nu op zoek naar een trouwlocatie om verliefd op te worden? Zet dan een groot kruis in je agenda op zaterdag 26 januari (2019). Op die dag is het tijd voor de Open Trouwlocatie Route en dat betekent dat je binnen kunt kijken bij de mooiste trouwlocaties in Nederland. In Utrecht kun je een bezoek brengen aan twee historische locaties die normaal alleen toegankelijk zijn voor besloten groepen. 

Trouwlocatie Paushuize

Wil je trouwen als een echte prins of prinses? Ga dan vooral langs bij Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht. Je raakt hier al snel betoverd door de beeldschone aankleding, de koninklijke setting en de historie van het pand (we overdrijven niet!). Paushuize is ooit gebouwd in opdracht van de enige paus die Nederland ooit heeft gekend, Adriaan Floriszoon Boeyens. De beste man overleed en zo werd het pand door de jaren heen ingezet voor andere doeleinden. In 2012 werd het omgevormd tot locatie voor besloten evenementen, waaronder trouwerijen met een gezelschap tussen de 50 en 150 personen. Bij Paushuize kun je in het huwelijksbootje stappen, maar het is ook een prachtige plek voor een chic diner.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Meral Soydas, Styling Elsker Livet

Trouwlocatie Huize Molenaar

Huize Molenaar is al net zo’n historische en romantische locatie en ligt aan de Korte Nieuwstraat. Het huis staat ook wel bekend als het ‘culinaire geheim’ van Utrecht. Dat komt doordat er al 127 jaar (!) besloten diners plaatsvinden. Dat is ook niet zo gek: het eten is er werkelijk fantastisch en je kunt de locatie afhuren voor gezelschappen van zes tot vijftig personen. Naast dineren kun je er ook trouwen of een receptie geven. En als je dat doet, krijg je er als bonus een prachtige binnenplaats bij, waar vanuit je een mooi uitzicht hebt op de Dom.

Een hapje en een drankje

Ben jij benieuwd naar één van deze trouwlocaties? Dan ben je op zaterdag 26 januari tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Paushuize en Huize Molenaar. Gastheer en -dames Rick, Evelyn en Elize staan klaar om je rond te leiden en chefkok Pepijn zorgt voor verrukkelijke hapjes en een bijpassend drankje. Je kunt vooraf je bezoek inplannen, maar gewoon binnenlopen mag ook. Meer informatie over beide locaties vind je via de oranje button onder dit artikel.

adv.