Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haakles van Bobbi Eden en meer toffe activiteiten waar je creatief van wordt

Aangeboden door Jaarbeurs 7 oktober 2018

Van taarten bakken tot gebreide mutsjes maken: het kan allemaal tijdens KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 31 oktober tot 4 november 2018 kun je er terecht voor te gekke activiteiten die de doe-het-zelver in jou wakker maken. Wat er precies te doen is vertellen we je hier. 

Crazy cupcakes maken

Ben jij fan van Heel Holland Bakt en ben je buiten dat tv-programma om niet weg te slepen uit de keuken? Dan moet je op de beurs zeker even langs in het Cupcake Theater. Daar vind je de gekste creaties in een cup en kun je (tegen een meerprijs van € 6,95) meedoen aan workshops waar je ze zelf leert maken. De workshops worden georganiseerd door MjamTaart & Cake en Bake & Love, in samenwerking met FunCakes.

Tekst gaat verder onder de foto 

Haakles van Bobbi Eden

Heb je altijd al haakles willen krijgen van een voormalig pornoster, dan kun je die droom tijdens de beurs in vervulling laten gaan. Bobbi Eden is op de eerste dag van Kreadoe aanwezig om haar tweede boek over haken te lanceren. In het nieuwe boek vertelt ze hoe je de mooiste haakwerken maakt voor in huis. Ze is vanaf 11.00 uur vinden bij de stand van Bruna om haar boek te signeren en tips uit te delen. En wil je een mooie selfie met haar maken, dan kan dat natuurlijk ook. Kun je er op 31 oktober niet bij zijn, dan heb je ook op zaterdag 3 november vanaf 13.00 uur een kans om haar te ontmoeten.

Mini-mutsjes breien

Wat er nog meer hip is naast cupcakes en haken? Dat is breien! Tijdens de beurs kun je ervoor terecht in het Goedgemutste Breitheater. In dat theater kun je mini-mutsjes breien die vervolgens worden gedoneerd aan het goede doel. De verse sapjesfabrikant Innocent is hoofdsponsor van het theater en zorgt ervoor dat alle mutsjes op een flesje sap belanden. Zo vragen ze aandacht voor eenzame ouderen in Nederland. Is dat niet lief? Zo’n mini-muts maken is bést een werkje, dus je kunt thuis alvast beginnen. De breipatronen vind je op de site van KreaDoe.

Praktische info

Krijg jij de creakriebels? Bestel dan snel je kaarten voor de beurs. Online kost een kaartje € 10,50 per volwassene, € 6,50 per tiener en € 4,50 per kind. Aan de kassa betaal je extra, dus wees naast creatief ook slim en koop je kaarten online. Hoe het er vorig jaar aan toeging? Dat zie je hier:Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs

markten

Geopend09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

adv.