Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier drink je de allerlekkerste cocktails van Utrecht

Aangeboden door Union Latin Lounge 22 juni 2017

Wij zijn ervan overtuigd: cocktails en de zomer zijn net zo onlosmakelijk met elkaar verbonden als de herfst en regen. Tijd voor een uitgebreide proefsessie, dus. En waar kan dat beter dan bij Union Latin Lounge? Er staan namelijk maar liefst twintig cocktails op de kaart, dus hier ben je voorlopig wel even zoet.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

In aanloop naar de zomer heeft Union Latin Lounge de cocktailkaart behoorlijk uitgebreid. Je kon hier al eerder een mojito, piña colada of Aperol spritz drinken, maar nu schenkt het barpersoneel ook met liefde een Frozen strawberry daiquiri of een Cosmopolitan voor je in. Leuk en aardig natuurlijk, maar dan moet je wel weten wat wat is… We vertellen je daarom graag meer over de nieuwkomers op de cocktailkaart.

Frozen strawberry daiquiri

cocktailbar utrecht

De naam zegt het eigenlijk al: deze cocktail is een ijskoude verfrissing. De smaakvolle combinatie van limoen en aardbeien met rum en strawberry likeur is moeilijk te overtreffen op een snikhete zomerdag.

Limoncello tonic

Cocktails Utrecht

Limoncello – het bekende Italiaanse likeurtje – staat vooral bekend als digestief dat je bijvoorbeeld drinkt nadat je lekker hebt gegeten bij een Italiaans restaurant. Maar dat het drankje zich ook uitstekend leent voor een cocktail bewijst de Limoncello tonic. Kom proeven en oordeel zelf! Wist je trouwens dat de Limoncello van Union Latin Lounge gemaakt worden van de allerlekkerste citroenen uit de wereld en rechtstreeks uit het dorpje Amalfi komt? Hier lees je daar meer over.

Sex on the beach

cocktailbar Utrecht

Misschien wel de bekendste zomercocktail. Deze fruitige klassieker op basis van wodka, perziklikeur, cranberry en sinaasappel is heel toegankelijk. Dus ben je nieuw in de wereld van de cocktails, dan is dit een prima variant om mee te beginnen.

Cosmopolitan

Cosmopolitan Cocktails Utrecht
Foto: Flickr.com / Ralph Daily

Deze bekende cocktail kennen we natuurlijk allemaal als het handelsmerk van Carrie uit Sex and the City. Gelukkig hoef je al lang niet meer naar New York af te reizen om deze publieksfavoriet op basis van wodka, cointreau, cranberry en limoen te proeven. Dat kan gewoon bij Union Latin Lounge in ons eigen stadsie!

Doe mij maar een Mexicaans biertje…

Alle cocktails bij Union Latin Lounge zijn €5,95. Niet zo’n cocktailfan? Je kunt hier ook terecht voor heerlijke Argentijnse wijnen en Mexicaans bier. Daarnaast relax je hier met een bijzondere koffie en geniet je van de gezellige Latin-muziek die de hele dag door wordt gedraaid.


Meer over Union Latin Lounge ontdekken?

Union Latin Lounge cafés

Geopend12:00 - 00:00

Biltstraat 37, Utrecht

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.