Bij deze beddenzaak mag je thuis je nieuwe kussen testen

Aangeboden door Tom Smeenk 17 januari 2019

Een kussen is zo’n voorwerp waarvan je zeker wilt weten dat je de versie koopt die bij je past. Hoe kom je daarachter? Door proef te liggen, natuurlijk! Beddenzaak Tom Smeenk begrijpt dat als geen ander en biedt daarom de mogelijkheid om thuis kussens te testen. Dit is hoe het werkt: 

Voorgevormd of opschudbaar

Zodra je bij beddenzaak Tom Smeenk over de drempel stapt, word je geholpen door filiaalmanager Rick Korteweg of één van de andere specialisten. Zij weten je de weg te wijzen langs de Aupingbedden en boxsprings, naar de kussenafdeling. “We verkopen hier meer dan vijftig verschillende kussens van merken als Castella, Silvana en Duckydons”, vertelt Rick. “Je hoeft niet op alle kussen proef te liggen”, zegt hij lachend. “Zodra je weet of je een opschudbaar kussen wilt, of een kussen met vaste vorm, wordt de keuze een stuk makkelijker!”

Proefliggen

En dan begint het echte testen. Rick vertelt: “Dat kan hier in de winkel, maar het mag ook thuis. Je kiest gewoon je favoriete kussen uit en krijgt ‘m mee. Het enige wat wij doen is je naam en telefoonnummer noteren. Heb jij een keuze gemaakt? Dan kom je terug naar de winkel om te betalen of een ander kussen uit te zoeken, net zo lang tot je tevreden bent. En dat is bij de meeste klanten in één of twee keer.”

Kun je naast een kussen ook een nieuw bed gebruiken? Dan word je vast blij van deze actie:

Tom Smeenk
Topper

Twee gratis hoofdkussens bij aankoop van een bed

Tom Smeenk
- Geldig t/m 28 feb 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tom Smeenk Meer over Tom Smeenk ontdekken?

Tom Smeenk

woonwinkels

Nu open10:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Albatrosstraat 2, Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.