3 x huren in een nieuwbouwproject in Utrecht

Aangeboden door Beumer Garantiemakelaars 11 januari 2017
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wil je in Utrecht wonen zonder de rompslomp van een hypotheek of de zorgen over het onderhoud van de woning? Dan is huren misschien wel wat voor jou! En áls je gaat huren, wat is er dan leuker dan middenin of net buiten de stad een gloednieuwe woning te betrekken? Beumer Garantiemakelaars zet drie nieuwbouwprojecten in Utrecht voor je op een rij.

Huren op Vredenburgplein

Hier woon je niet zomaar ergens, maar bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne met uitzicht op de Dom. De appartementen en eengezinswoningen zijn heel ruim, luxe en hoogwaardig afgewerkt en hebben een woonoppervlakte van 77 m² tot 157 m². Met binnentuin, eigen berging en ook nog eens energiezuinig door zonnepanelen. De eerste woningen (huren vanaf € 997,- per maand excl. servicekosten) worden vanaf februari opgeleverd. Lees meer en meld je aan via www.hurenopvredenburgplein.nl.

Kom donderdag 12 januari van 15:00 tot 16:00 uur naar het open huis!

huren-op-vredenburgplein

Huren in Zijdebalen

Wonen in Zijdebalen, aan de Zeedijk vlakbij Oudenoord, betekent voor ieder wat wils. De appartementen variëren van 66 m² tot 143 m². Het aantal slaapkamers verschilt en diverse appartementen hebben een privéparkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw. Je hebt altijd een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of daktuin. Het eerste woonblok (huren vanaf € 1.310,- per maand excl. servicekosten) wordt vanaf eind januari opgeleverd. Dan begint ook de verhuur van het tweede woonblok (huren vanaf € 900,- per maand excl. servicekosten). Lees meer en meld je aan via www.hureninzijdebalen.nl.

Kom zaterdag 14 en zaterdag 21 januari van 11:00 tot 13:00 uur naar het open huis!

huren-in-zijdebalen

Huren in Neerlandia

Op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad, in de populaire wijk Oud Hoograven, wordt gebouwd aan project Neerlandia. 66 moderne, luxe vrije sector huurappartementen van 43 m² tot 93 m² krijgen een plek in het monumentale fabrieksgebouw Draadindustrie Neerlandia. Wonen in Neerlandia betekent wonen in een comfortabel appartement gelegen aan de kade met een prachtig uitzicht op de Vaartsche Rijn. De verwachte oplevering is mei 2017 en de verhuur (vanaf € 725,- excl. servicekosten) start binnenkort.

Schrijf je in de op de projectwebsite www.hureninneerlandia.nl en wordt automatisch op de hoogte gehouden.

Beumer Garantiemakelaars makelaars

nu gesloten08:30 - 17:30

Maliebaan 71

Bekijk meer:makelaars

huren-in-neerlandia

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Beumer Garantiemakelaars en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie