4 x de leukste reviews over kiprestaurant Alan & Pim’s in Leidsche Rijn

Aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht 10 januari 2019

Check je ook altijd de online reviews voordat je naar een restaurant gaat? En lig je dan ook wel eens onder de tafel van het lachen om die reviews? Bij kiprestaurant Alan & Pim’s kun je je lol op. De leukste reviews van gasten die er onlangs hebben gegeten, vind je hieronder. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Niet te doen zo lekker

Alan & Pim's Utrecht

Dat de kip van Alan & Pim’s niet zomaar kip is, dat bewijzen de reviews. Yolanda beschrijft haar menu als volgt: “Mijn eerste kippetje bij Alan & Pim’s. Potverdikkie wat lekker!” Niet alleen de kip beviel goed. Yolanda vervolgt haar review als volgt: “Friet lekker, mayo niet te doen zo lekker. Personeel erg vriendelijk. Tot de volgende keer!”

Alan & Pim’s Utrecht restaurants en horeca

Nu gesloten11:30 - 23:00

Brusselplein 11, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Smullen!

Alan & Pim's Utrecht

Danuta nam een hele club meiden mee naar Alan & Pim’s voor een kinderfeest. Inmiddels is ze groot fan van Alan & Pim’s. Ze schrijft: “We zijn supervriendelijk ontvangen en de dames vonden de kip heerlijk.” Wat ze zelf van de kip vond, laat ze ook weten: “Ik heb de Chicken Bitter Sweet BBQ op, dat is een echte aanrader. En de prijs? Die is net zo fantastisch!” Levien is het helemaal eens met Danuta en vat het samen in een paar simpele woorden: “Bij Alan & Pim’s krijg je waar voor je geld.”

Kip met film

Alan & Pim's Utrecht

Alan & Pim’s vind je op het Brusselplein in Leidsche Rijn, vlakbij Pathé Leidsche Rijn. Handig, als je na het diner zo de bioscoopzaal in wil rollen. Danielle ging je voor. Ze schrijft: “Ik heb heerlijke kip gegeten en daarna een filmpje gepakt. En dat voor maar €19,75 per persoon! Dat is toch een mooie deal?!” Ook jij kunt er gebruik van maken, want de actie geldt nog tot 30 april 2019.

Alan & Pim's Utrecht
Topper

Kip eten en naar de film in Leidsche Rijn

Alan & Pim’s Utrecht
- Geldig t/m 31 jan 2019
 

Lunchen in een hippe tent

Alan & Pim's Utrecht

Je leest het: voor een diner zit je bij Alan & Pim’s helemaal goed. Maar wist je dat de lunchkaart ook het ontdekken waard is? Op het lunchmenu staan XXL broodjes met verrukkelijke kip. En wil je eens een keer wat anders dan brood tijdens de lunch? Dan is de gebakken kippeling of de chick’n chips met biologische friet en augurk een aanrader. Bijkomend voordeel van lunchen bij Alan & Pim’s, is dat je er ook heel gezellig zit. Dat komt door de enthousiaste bediening, maar ook door de inrichting. Die is volgens Marco namelijk ‘hartstikke hip’!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.