Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo weet je binnen één minuut of je moet overstappen van zorgverzekeraar

Door May-Anne Oltmans 13 november 2019

Het is weer zover: je kunt gaan checken of je goedkoper uit bent bij een andere zorgverzekering. Dat is het uitzoeken waard, want het kan je best wel wat geld schelen. Ook handig: bekijken of jouw fysio, diëtist of verloskundige hier in Utrecht wel een contract heeft met jouw zorgverzekering.

Check de nieuwe premie van je huidige zorgverzekering

Benieuwd naar je nieuwe premie als je bij je huidige zorgverzekeraar blijft? En vooral: hoeveel meer of minder je gaat betalen? Check het snel met onderstaande tool. Als je wilt overstappen, kun je dit nog tot en met 31 december 2019 doen.

Naar welke zorgverlener in Utrecht kun jij?

Natuurlijk is het belangrijk om op je portemonnee te letten, maar het is ook wel fijn om te weten of je zorgverzekering wel een contract heeft met jouw fysiotherapeut of het ziekenhuis hier in Utrecht. Als je zorgverzekeraar een contract heeft, kun je er terecht zonder bijbetaling.

Dit check je heel makkelijk op de Utrechtpagina van Independer. Je ziet hier alle zorgverleners bij jou in de buurt en of ze wel of niet een contract hebben met de zorgverzekeraar.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Independer. Meer over Independer ontdekken?

Independer

zakelijke dienstverleners

Celebeslaan 2, Hilversum

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Meer over

Nieuws

adv.