Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! We kunnen dit najaar al karaoke zingen in de privé booths van Duke of Tokyo

Door Janine Guijt 10 juli 2019

Toen we ontdekten dat karaokebar Duke of Tokyo een vestiging in Utrecht opent, waren we behoorlijk door het dolle heen. Inmiddels weten we ook wanneer de bar opent (of nouja, ongeveer dan). De organisatie laat weten dat we ‘eind van dit najaar’ de sterren van de hemel kunnen blèren in één van de karaoke booths van Duke of Tokyo.

Duke of Tokyo zit nu een jaar in Amsterdam en is daar superpopulair. “Inmiddels hebben ruim 70.000 mensen meer dan 200.000 nummers bij ons gezongen en worden we overladen met enthousiaste reacties. Gedreven door het succes in Amsterdam zijn we klaar voor de volgende stap: een tweede locatie in Utrecht!”, vertelde mede-eigenaar/oprichter Wessel Kruyt eerder in een persbericht.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Hier komt Duke of Tokyo te zitten. Foto: Janneke Nooij
Foto: Janneke Nooij
Foto: Janneke Nooij

Karaoke booths aan de Oudegracht

Duke of Tokyo komt in twee leegstaande werfkelders in de Ganzenmarkt Tunnel te zitten, aan de Oudegracht in Utrecht. Hier komen zeven verschillende karaoke booths, allemaal met een eigen design geïnspireerd op de meest opvallende wijken van Tokyo. Anders dan bij een karaokebar zoals we die hier kennen, zing je dus in een eigen privékamertje en niet in een stampvolle kroeg. Aan de bar kun je Japanse biertjes, cocktails en eindeloze rondjes sake bestellen. Om de werfkelders om te toveren tot karaokebar is een flinke verbouwing nodig. Duke of Tokyo startte een paar maanden geleden een crowdfunding om de verbouwing te kunnen betalen. Die is inmiddels ruim behaald, dus het bouwen kan beginnen!

Ook nieuw in Utrecht:

Proost! De Liquorbar aan de Neude is open

Voorheen vond je er een uitzendbureau, sinds deze week proost je er met zelfgestookte gin en wodka: ...

Restaurant zonder menukaart: bij het nieuwe pop-up restaurant Blanc laat je je verrassen

Nieuw in Utrecht Oost: smullen van pokébowls bij Pokétastic

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.