Bizarre vacature: je kunt nu werken op een kasteel vlakbij Utrecht

Door Kayleigh Mensinga 18 maart 2019

Altijd al van gedroomd om in een kasteel te wonen? Dan hebben wij goed nieuws! Slot Zuylen is namelijk per 1 mei op zoek naar een nieuwe beheerder en geeft jou de kans om naast het werken daar ook te komen wonen. Wie weet ben jij straks degene die in een sprookje leeft. 

Kasteel in de gaten houden

Als kasteelbeheerder krijg je een grote verantwoordelijkheid, want jij zorgt er voor dat alles op rolletjes verloopt in en rond het kasteel. Daarnaast is het belangrijk dat je goed contact houdt met het personeel en de vrijwilligers.

Samen met je partner

Slot Zuylen meldt dat zij op zoek zijn naar een beheerder die zestien uur per week beschikbaar is en in november zelfs voor 40 uur per week. Belangrijk om te weten is dat de opzichter vanaf november woonachtig hoort te zijn in het kasteel. Ben je bang om ’s nachts helemaal alleen te zijn in zo’n groot kasteel? Maak je geen zorgen, je partner mag gezellig mee, meldt RTV Utrecht. In de zomermaanden is Slot Zuylen zes dagen per week open en moet je bereid zijn om meer te werken. Vanaf de wintermaanden is de werkdruk minder, want dan is het kasteel alleen in het weekend open.

Lijkt jou dit wat? Solliciteren kan via dit mailadres. 

Lees verder

Yes! Hotel Bunk gaat binnenkort open in Utrecht

Op zondagochtend naar de dienst in de Westerkerk, dat kan niet meer. Na ruim 125 jaar is de laatste ...

Omrijden! Deze wegen in Utrecht zijn de komende week afgesloten

Meer over

Nieuws Video

adv.