Omrijden: deze wegen in Utrecht zijn de komende week afgesloten

Door Anne-Meike van den Berg 11 februari 2019

Vind jij het ook zo vervelend als je te laat komt, omdat de weg weer openligt? Daar hoef je je de komende week niet druk om te maken. Wij zetten de Utrechtse plekken waar in de week van maandag 4 februari tot en met zondag 10 februari 2019 werkzaamheden zijn, voor je op een rij. Kun je rustig omrijden!

Stationsgebied: er wordt flink gebouwd aan verschillende projecten in het Stationsgebied: Croeselaan, Westplein en Catharijnesingel worden onder handen genomen. Tijdens de bouw blijft het gebied bereikbaar voor auto’s, ook de parkeergarages. Door de werkzaamheden kunnen de routes wel wijzigen. Kijk hier voor de actuele route en bereikbaarheid van het stationsgegebied.

Wittevrouwensingel: de rijbaan van de Wittevrouwensingel, tussen de Biltstraat en de Kleine Singel, is nog tot en met 1 maart 2019 afgesloten voor verkeer. Voetgangers kunnen er wel gewoon door. De bus rijdt niet over de Wittevrouwensingel; de halte Wittevrouwenbrug en Kleine Singel vervallen tijdelijk.

Marnixbrug: de betonconstructie van de Marnixbrug wordt hersteld. Per rijrichting is er één rijstrook beschikbaar voor auto’s tussen de Van Egmondkade en de Brailledreef. Dit duurt tot en met 14 juni 2019.

Kanaalweg: Eneco werkt op de Kanaalweg aan de aanleg van een nieuwe leiding voor stadsverwarming. Dit betekent verkeershinder voor fietsers, voetgangers en automobilisten in dit gebied. Er zijn omleidingsroutes voor fietsers en voetgangers in het gebied in verband met de werkzaamheden en de afsluiting van de Kanaalweg (gedeeltelijk) en Dr. M.A. Tellegenlaan (volledig). De werkzaamheden aan de Kanaalweg duren naar verwachting tot eind mei 2019.

Eykmanlaan: het gedeelte tussen het Eykmanplein en de spoorwegovergang is tot en met 1 maart 2019 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Lees ook:

Dit is het gevaarlijkste stukje snelweg van Utrecht

In 2018 vonden er 37 ongelukken plaats. Daarmee blijkt de snelweg A28 bij afslag De Uithof het gevaa...

Meer over

Nieuws Weer

adv.