Weekendnieuws: grote stankoverlast in heel Utrecht en meer

Door Janine Guijt 11 februari 2019

Was je de afgelopen dagen te druk met weekend vieren om het nieuws te volgen? Geen nood, we hebben de belangrijkste dingen die dit weekend gebeurden in Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je weer helemaal bij!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verzameling theelepeltjes gevonden

Vanochtend is in het park bij de Brandenburchdreef (Overvecht) een vuilniszak aangetroffen met daarin vermoedelijk…

Gepostet von Politie Utrecht Stad am Freitag, 8. Februar 2019

Een verzamelaar van zilveren souvenirlepeltjes in Utrecht lijkt het slachtoffer te zijn geworden van een inbraak. De politie vond zaterdagochtend in een parkje in de Utrechtse wijk Overvecht een zak met tientallen lepeltjes met daarop logo’s van verschillende dorpen, steden en landen. De politie is benieuwd wie de eigenaar is en plaatste daarom een oproep op Facebook.

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Stank in Utrecht

Foto: AD Utrechts Nieuwsblad / © Caspar Huurdeman

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: het rook zaterdagmorgen en een deel van de middag enorm naar gas in Utrecht. De lucht werd veroorzaakt door een te warm geworden product in een tank in Alblasserdam. Daardoor was een rubber- of gasachtige lucht te ruiken die tot in de regio Utrecht waargenomen kan worden. De lucht was niet gevaarlijk, maar kon er wel voor zorgen dat je je misselijk voelde of moest overgeven. Hier lees je meer:

Utrecht Domtoren luchtfoto

Dit is waarom je op dit moment een gaslucht ruikt in Utrecht

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: het ruikt op dit moment (zaterdagmorgen 9 februari) enorm naar g...

Brand in Terwijde

Foto: ANP

Aan het Svend Asmussenpad in het Utrechtse Terwijde is zondag brand uitgebroken in een elektriciteitsruimte onder een appartementencomplex. Eén persoon heeft rook ingeademd en is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Op de website van het AD Utrechts Nieuwsblad lees je meer over het nieuws.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.