Weekendnieuws: onrustig uitgaansweekend in Utrecht met veel aanhoudingen

Door Anne-Meike van den Berg 26 november 2018

Was je de afgelopen dagen te druk met weekend vieren om het nieuws te volgen? Geen nood, we hebben de belangrijkste dingen die dit weekend gebeurden in Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je weer helemaal bij!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Onrustig uitgaansweekend in Utrecht

Politie paard utrecht weekend
Foto: ANP

In de nachtelijke uurtjes dit weekend gebeurde er heel wat in Utrecht. In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november werd een dronken man aangehouden, nadat deze een portier had geslagen. De man zou ook andere gasten van de horecagelegenheid (we weten niet welke) hebben lastiggevallen. Toen hij op zijn gedrag werd aangesproken sloeg hij de portier in zijn buik. Die kon er gelukkig om lachen en zei dat hij ‘vanwege zijn enorme vetlaag’ geen last had van de stomp.

Ook in de nacht van zaterdag op zondag was het onrustig in de stad: er werden maar liefst twaalf mensen aangehouden voor onder meer mishandeling, dronkenschap en overlast. De politie kreeg hulp van agenten te paard en ook politiemensen uit de omgeving schoten te hulp.

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Snelheidsduivels in Oog in Al

politie utrecht weekend
Foto: ANP

Twee snelheidsduivels zijn afgelopen nacht (van 25 op 26 november) gesnapt toen ze met hoge snelheid door de Utrechtse wijk Oog in Al  reden. Eén van hen bleek ook nog dronken achter het stuur te zitten. Op de Lessinglaan geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur, maar de twee auto’s reden 89 en 96 kilometer per uur.

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Dutch Comic Con in de Jaarbeurs

Tijdens de Dutch Comic Con, afgelopen weekend in de Jaarbeurs in Utrecht, kropen bezoekers voor een dag in de huid van hun lievelingspersonage uit sciencefiction- en fantasyfilms, strips, games en series. Het AD Utrechts Nieuwsblad was erbij en maakte deze video:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.