Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat gezellig! Op dit nieuwe Utrechtse terras waan je je even op vakantie

Aangeboden door De Utrechter 11 augustus 2020

Gezellige lampjes, bontgekleurde parasols en uitzicht op bootjes die over de Singel varen: wat ziet het gloednieuwe terras van De Utrechter en BUNK er gezellig uit! Ga je dit jaar niet op vakantie, dan doe je er goed aan om hier neer te strijken voor een koud drankje, lunch of diner: op het terras waan je je namelijk echt even in een stad als Parijs of Berlijn.

Dag fietsen, hallo lampjes en parasols

Om de schade van de intelligente lockdown te compenseren, mogen Utrechtse horecaondernemers tot 1 november meer ruimte nemen innemen voor hun terras. Voor BUNK en De Utrechter geldt dat ze een deel van de Catharijnekade mogen gebruiken om tafels en stoelen neer te zetten. En daar boffen wij Utrechters mee, want de samenwerking heeft geresulteerd in een supersfeervol terras met plek voor 150 personen. Waar eerst fietsen en prullenbakken langs de reling van de Singel stonden, vind je nu picknicktafels met parasols en gezellige verlichting. Langs de volle lengte van de panden staan tafels op de vereiste anderhalve meter van elkaar en door middel van plexiglas schermen kun je er veilig met meerdere gezelschappen zitten. En als straks in september de doorgang van de Singel gereed is, wordt het een plek waar veel bootjes zullen varen en je dus als gast op het terras kunt genieten van het levendige uitzicht over het water.

De hele dag genieten

Ook fijn: De Utrechter en BUNK hanteren ruimte openingstijden, waardoor je er ’s ochtends de dag kunt beginnen met een kop koffie, maar ook tot laat in de avond kunt borrelen. Lunchen of dineren kan er natuurlijk ook. Zo bestel je bij De Utrechter overdag bijvoorbeeld een ceasarsalade of bagel met tonijnsalade en kun je er ’s avonds aanschuiven voor bijvoorbeeld vis van de dag of parelgortrisotto. Al dat lekkers bestel je heel eenvoudig en coronaproof via een app.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Utrechter. Meer over De Utrechter ontdekken?

De Utrechter cafés

Geopend08:00 - 23:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:cafés


Meer over BUNK Utrecht ontdekken?

BUNK Utrecht overnachten

Catharijnekade 9, Utrecht

Bekijk meer:overnachten
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.