Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van bejaardentehuis naar koffiezaak: Kaffeetaria is open

Door Bonnie Dekkers 11 november 2019

Koffielovers van Utrecht opgelet! Vandaag, 11 november, opent koffiezaak Kaffeetaria haar deuren. In het pand waar voorheen woon- en zorgcomplex Tolsteeg zat, vind je nu in de linkervleugel studentenwoningen, in de rechtervleugel (deels) seniorenwoningen en in het midden Kaffeetaria. Je bestelt er koffie, ontbijt, taart, lunch en borrelhapjes. 

Bijna alles uit Utrecht

In de kantine van het voormalig bejaardentehuis De Saffier opent vandaag Kaffeetaria, het zusje van eetbar KANTIEN. Extra leuk is het feit dat bijna alles in Kaffeetaria uit Utrecht komt: de kleurrijke huisstijl is gemaakt door het Utrechtse ontwerpduo We are out of office, de gevelbelettering door Jordgubb Design én de opening wordt gevierd met een expositie van grafisch ontwerper Lennart Wolfert. Het enige wat niet uit Utrecht komt is de koffie, die komt dan weer uit Amsterdam.

Ook voor zakelijke events en vergaderingen

Zoek je een unieke plek voor je zakelijke events of vergaderingen? Ook dan ben je van harte welkom bij Kaffeetaria. Er zijn drie ruimtes van verschillende grootte voor vergaderingen, brainstormsessies of workshops. Om ook het zakelijke publiek kennis te laten maken met Kaffeetaria, zijn de vergaderruimtes in november en december gratis te boeken (exclusief consumpties).

Kaffeetaria is vanaf 11 november geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Op vrijdagavond zijn ze open tot 22:00 uur.

Ook nieuw in Utrecht:

Nieuw aan de Biltstraat: restaurant Whakamarie

Fietste je afgelopen tijd over de Biltstraat, dan heb je vast gemerkt dat restaurant De Kust dicht w...

Nieuw! Restaurant Koenraad opent deze vrijdag aan de Voorstraat

Verrassing! Bij dit nieuwe pop-up restaurant weet je niet waar, wat en met wie je eet


Meer over Kaffeetaria ontdekken?

Kaffeetaria

Gesloten09:00 - 22:00

Saffierlaan 10

adv.