Utrechtse Lianne in de race voor droombaan bij Ron Blaauw op 24Kitchen

Door Laura Heemskerk 10 april 2018

Altijd al een passie voor koken gehad en nu de kans om een droombaan bij Ron Blaauw te krijgen: voor de Utrechtse Lianna is het de werkelijkheid. In het programma ‘Mounirs Kookschool’ strijdt ze vanaf 14 april voor de felbegeerde baan bij de beroemde chef.

De 30-jarige Lianne van Slooten-van Beusekom is bereid haar huidige baan als onderwijskundig ontwerpster op te zeggen als ze de wedstrijd wint. Ze vertelt: ”Het is ronduit fantastisch om mijn passie voor koken om te zetten in echte chef-skills!” In acht afleveringen moet ze zichzelf gaan bewijzen als topkok, onder begeleiding van 24Kitchen-chef Mounir Toub.

‘Mounirs Kookschool’ biedt zes hobbykoks de kans op een baan bij een van de restaurants van top-chef Ron Blaauw. De kok kijkt zelf ook uit naar zijn nieuwe aanwinst. ”We zijn supertrots dat de uiteindelijke winnaar ons team compleet komt maken. Bij ons werken betekent veel eigen inbreng en diversiteit. Daarom zijn we ervan overtuigd dat het winnende kooktalent zijn of haar creativiteit en kennis bij ons kwijt kan.” Ron Blaauw heeft restaurant in Amsterdam en Amstelveen.

Het culinaire programma wordt een combinatie van masterclasses, stagedagen bij Ron Blaauw en ‘echte’ dagen in een restaurant. Het programma begint aankomende zaterdag (14 april) en zal wekelijks te zien zijn om 18.00 uur op 24Kitchen.

In Utrecht hebben we helaas geen restaurant van Ron Blaauw, maar wil je toch goed en uitgebreid dineren, dan kan dat bij deze restaurants!

vijfgangendiner utrecht

9 x Utrechtse restaurants met een vijfgangenmenu

Waarom voor maar twee of drie gangen gaan in een restaurant, als je er er ook vijf kunt nemen? Hoe m...

adv.