Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utrechtse brouwerij Maximus opent mini-pretpark: ‘Voor een glimlach in coronatijd’

Door Janine Guijt 27 november 2020

Het proeflokaal mag dan gesloten zijn, bij Maximus Brouwerij vervelen ze zich in ieder geval niet. De afgelopen dagen was het personeel druk bezig met het maken van een heus mini-pretpark, inclusief lachspiegels, rad-van-fortuin, een photobooth en meer.

“Met de kerstdagen in aantocht en de horeca nog steeds gesloten, is er in coronatijd weinig te beleven”, laten de mensen van Maximus weten in een persbericht. “Om iedereen toch een beetje dat Disneyland-, Efteling- en wintercircus gevoel te geven hebben we deze week onze ‘Maximus eXperience Fun Walk’ geopend.”

Vrolijke tocht

Wat je je daarbij voor moet stellen? Een soort ‘mini-pretpark’ waar je letterlijk kunt funshoppen. Volg de route en je maakt een vrolijke tocht langs lachspiegels, een bier-rad-van-fortuin en een photobooth waar je een kiekje maakt van je sixpack (door je buik tegen een ijzeren hek aan te drukken). De route eindigt in de winkel van Maximus. Het is niet de eerste keer dat de brouwerij iets ludieks bedenkt in coronatijd. Eerder dit jaar kwamen ze al met ‘Schotten‘ op het terras, om aan te tonen dat hun horecazaak corona-proof was ingericht.

Vertier in coronatijd

Ewald Visser, directeur van Maximus Brouwerij: “Wij zijn een brouwerij die het af en toe net even anders doet. Bij ons zit mensen gezellig samenbrengen in het DNA. Dat gaat helaas nu even niet, maar we willen met onze Fun Walk creatief zijn en toch enig vertier brengen in deze coronatijd. Voor ons allemaal hopen we dat deze periode snel achter ons komt te liggen, maar tot het zover is gaan we er het beste van maken”.

Lees ook:

De Utrechtse binnenstad heeft er een nieuw filiaal van Jumbo bij

Op woensdag 25 november opende Jumbo City een winkel aan de Twijnstraat. Om precies te zijn op numme...

Appartementen, een restaurant, hotel en meer: dit zijn de plannen voor het Muntgebouw in Utrecht

Amazing Oriental opent een Aziatische supermarkt mét restaurant in Hoog Catharijne

Pho, springrolls en meer lekkers: binnenkort eet je Vietnamees op Utrecht Centraal

Meubels van Utrechtse bomen en meer moois: bij het nieuwe Courage krijgen spullen een tweede levenMeer over Brouwerij Maximus ontdekken?

Brouwerij Maximus

brouwerijen

Gesloten13:00 - 19:30

Pratumplaats 2A, Utrecht

Bekijk meer:brouwerijen

adv.