Utrechts zangtalent: vader David en dochter Stella winnen ‘Jij&Ik’

Door Anne-Meike van den Berg 15 juni 2017

Dat Utrecht bomvol zangtalent zit, bleek maar weer eens tijdens de finale van ‘Jij&Ik’ gisterenavond (woensdag 14 juni). Vader David (36) en dochter Stella (10) uit Utrecht zongen de sterren van de hemel en wonnen daarmee de zangwedstrijd waarmee geld werd opgehaald voor War Child.

David en Stella werden, samen met nog vijf andere kids en hun vader of moeder, geselecteerd uit bijna honderd inzendingen. Op weg naar de grote finale, die gisterenavond live werd uitgezonden op de EO, werden ze geholpen door Angela Groothuizen, Victor Reinier en Shaker (Nicholas Singer).

Stil en emotioneel

De Utrechtse David en Stella zongen tijdens de live tv-show het nummer Scars to your beautiful van Alessia Cara. En dat deden ze zó goed, dat ze de grote winnaars van de avond werden. Vader David: “Dit is echt geweldig. Wat bizar. Prachtig om al die enthousiaste reacties in de zaal te zien. En dan te bedenken dat we alleen maar een liedje hebben gezongen. We zijn er helemaal stil en emotioneel van.”

Met de opbrengsten die zijn binnengehaald met ‘Jij&Ik’ kan War Child 4.378 extra oorlogskinderen helpen in de veertien landen waarin zij werkt.

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie