Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utrechter vindt envelop met veel geld en emotioneel briefje, honderden ‘eigenaren’ melden zich

Door Janine Guijt 12 augustus 2019

Wat zou jij doen als je een envelop met een lief briefje én een heleboel geld zou vinden…? Miquell Bakker vond zo’n envelop vorige week zondag op Utrecht Centraal. Al dagen probeert hij de rechtmatige eigenaar op te sporen. Inmiddels heeft hij meer dan 1300 reacties met tips gekregen.

Miquell deelde op zijn Facebook-pagina alleen de laatste zin van het briefje: “Maar ik ben ook van jullie gaan houden en dankbaar dat jullie mij zo accepteren. Geniet samen. Groeten, Jan’. Hoeveel geld er precies in de envelop zat, wil Miquell niet zeggen. Hij laat alleen los dat het niet om een paar honderd euro gaat: “Het is echt veel geld. Héél veel.”

UPDATE: 31/07/19 11:28Helaas heb ik nog steeds de juiste persoon nog steeds NIET gevonden. TAG IEDEREEN DIE JAN HEET OF…

Posted by Miquell Bakker on Saturday, 27 July 2019

Meer dan 1300 reacties

Meer dan 1300 mensen stuurden Miquell een privébericht op Facebook. Zij beweerden de rechtmatige eigenaar te zijn, of deze te kennen. “Ik heb met zes mensen die zeiden er wat mee te maken te hebben persoonlijk gebeld. Met ‘Jannen’, en mensen die een opa Jan hadden. Maar na even doorvragen heb je snel door dat ze maar wat zeggen. Dan is het ineens stil”, laat hij onze collega’s van het AD Utrechts Nieuwsblad weten. De rechtmatige eigenaar is – ondanks alle tips – nog steeds niet gevonden.

Op de website van het AD lees je meer over dit bijzondere voorval.

Lees verder:

toko mitra

Goed nieuws voor de fans: Restaurant Toko Mitra wil een doorstart maken

Het Indonesische restaurant Toko Mitra gaat weg uit winkelcentrum De Planeet aan de Lange Viestraat,...

Wat een nachtmerrie: Utrechtse vrouw schrikt wakker van inbreker naast haar bed

UIT-week en heel veel openluchtbioscopen: dit gebeurt er deze week in Utrecht

adv.