Utrecht Centraal krijgt een nieuwe pop-up store en je kunt er een vliegreis naar Orlando winnen

Door Anne-Meike van den Berg 9 januari 2019

Jahoor, het is weer zover: de volgende pop-up store op Utrecht Centraal komt eraan. Dit keer is het een minivliegveld van luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines. Je kunt er papieren vliegtuigjes vouwen en gooien en als je dat héél goed doet, win je misschien wel een vliegreis naar Orlando.

Morgen (donderdag 10 januari) begint de Vakantiebeurs in Utrecht. Delta Air Lines is niet alleen op de beurs te vinden, maar gaat ook een ‘stand’ inrichten op het station van Utrecht. Vanaf morgen kun je naar dit Orlando Paviljoen toe. Op het minivliegveld waan je je even in Florida, bekend van de pretparken, het Everglades National Park en de hagelwitte stranden.

Win een vliegreis

Bij de pop-up store van Delta kun je een papieren vliegtuigje vouwen. Vervolgens mag je proberen om jouw vliegtuigje zo dicht mogelijk bij Orlando te laten landen. Voor de beste piloot ligt er een Delta-ticket voor twee personen naar Orlando klaar. En zeg nou zelf: die prijs wil je winnen!

Het Delta Orlando Paviljoen is van 10 t/m 12 januari geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

Lees ook: 

Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is van start en wij namen een kijkje

Net als op vakantie kun je tijdens de Vakantiebeurs genieten van spannende activiteiten, bijzondere ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.