Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uniek in de wereld én volgend weekend te zien in Utrecht: Game of Thrones War Table

Door Bonnie Dekkers 14 november 2019

Vond jij het ook zo erg toen er dit jaar een eind kwam aan de hitserie Game of Thrones? Niet getreurd, 23 en 24 november staat er een heuse ‘War Table’ op Utrecht Centraal: een vierenhalf meter lange tafel met daarop het hele gebied van Westeros. De perfecte kans voor jou om jouw eigen veldslag voor te bereiden!

De tafel is de afgelopen maanden speciaal gemaakt door een Nederlands bedrijf in opdracht van zender HBO en compleet uniek in de wereld. War tables worden in de serie gebruikt om voor grote gebieden op strategisch en tactisch niveau veldslagen voor te bereiden. Met de war table viert HBO de lancering van seizoen 8 én de The Complete Collection (een box die alle seizoenen van de serie bevat) van Game of Thrones op Blu-ray en DVD.

Te zien tijdens Comic Con

Op 23 en 24 november vindt de Heroes Dutch Comic Con weer plaats in Jaarbeurs. Onder de bezoekers bevindt zich een grote schare fans van Game of Thrones. Zij krijgen deze editie de mogelijkheid om de unieke ‘War Table’ op het stationsplein van Utrecht Centraal van dichtbij te zien en ermee op de foto te gaan. Op de tafel, die te zien is eind november in Utrecht, is heel Westeros weergegeven, inclusief iconische plekken zoals King’s Landing en Winterfell.

Lees ook:

pret-a-manger-utrecht

Pret a Manger op Utrecht Centraal sluit de deuren

Pret a Manger opende vorig jaar maart de eerste Nederlandse vestiging op het Stationsplein in Utrech...

Bijna onherkenbaar! Zo zag Utrecht Centraal er in de jaren ’60 uit

Primeur voor Utrecht: verse maaltijden van KAUAI op het centraal station

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.