Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant Loaded aan de Amsterdamsestraatweg is voorgoed gesloten

Door Janine Guijt 5 augustus 2020

Een plek waar je in een fijne setting kon genieten van het beste festivalfood: dat was restaurant Loaded aan de Amsterdamsestraatweg. Wás ja, want het restaurant sluit definitief de deuren. Er komt een nieuwe zaak in het hoekpand aan de ASW. 

Iets anders

Afgelopen zondag 2 augustus was Loaded voor het laatst open. Via Instagram laten de ondernemers achter de horecazaak weten dat ze terugkijken op mooie jaren. “Maar we moeten eerlijk zijn: de koek is op en we hebben zin in iets anders. Iets totaal anders. Dus dat gaan we doen. Wat houden we nog even geheim, maar houd het mooie hoekpandje op de Straatweg in de gaten.”

View this post on Instagram

Lieve gasten van Loaded. Wij vallen direct maar met de deur in huis: Bij deze willen we jullie laten weten dat we per direct de deuren gesloten hebben. Wait, what!? Ja, echt. We waren hier al een tijdje mee bezig en hebben onze investeerders hier al over ingelicht. Waarom zo plotseling? Er kwamen veel puzzelstukjes bij elkaar waardoor we de keuze hebben gemaakt om zondag onze laatste dag gehad te hebben. We hebben mooie jaren gehad. Heel veel leuke gasten mogen ontvangen. De (naar onze bescheiden mening) beste burgers, pancakes, smoothiebowls, kimchi fries en chicken & waffles geserveerd. Ook hebben we erg veel leuke en lieve berichten gekregen van mensen die ons hebben gesteund. Maar we moeten eerlijk zijn: De koek is op en we hebben zin in iets anders. Iets totaal anders. Dus dat gaan we doen. Wat houden we nog even geheim, maar houd het mooie hoekpandje op de Straatweg in de gaten. Voor nu wensen we iedereen een fijne zomermaand! Geniet ervan en tot in de toekomst! #laatstekeer #komtie #letsgetloaded ❤️ Groeten, Sander, Andre en Jeffrey

A post shared by Loaded Utrecht (@loadedutrecht) on

Lees ook:

Verborgen parels! 10 x Utrechtse terrassen op onverwachte plekken

Even lekker neerploffen op het terras. Het klinkt als een perfect plan voor een heerlijke zomerdag, ...

Deze zaken hebben we er sinds juli 2020 bij in Utrecht

Jammer: Le Connaisseur sluit de deuren aan de Oudegracht

Vakantie in eigen stad: 9 x hier in Utrecht waan je je in Amerika

Deze 6 horecaketens willen een vestiging in Utrecht openen

Dat is tof! Rens en Jessica willen een borrelcafé openen aan de Amsterdamsestraatweg

Einde van een tijdperk: het iconische café Stairway aan de Mariaplaats gaat dicht

Stapelen maar! Bij dit nieuwe Utrechtse café eten gasten boven elkaar

Gezellig straatje: 8 x leuke horecazaken aan de Donkere Gaard

Even zoeken: 7 x verborgen restaurants in Utrecht

 

adv.