Rennen naar Xenos! De winkel verdwijnt uit Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 13 maart 2018

Haal jij ook altijd je servies, geurkaarsen en al die andere typische dit-heb-ik-eigenlijk-niet-nodig-in-huis-maar-koop-ik-toch-spulletjes bij de Xenos? Dan hebben we helaas vervelend nieuws: de twee winkels in Utrecht verdwijnen en worden overgenomen door interieurwinkel Casa.

Casa neemt op 110 locaties in Nederland de plek in van Xenos. Dat maakte eigenaar Blokker Holding vandaag, dinsdag 13 maart, bekend. De Utrechtse vestigingen in Hoog Catharijne en in Shoppingcenter Overvecht worden ook een Casa.

Werknemers mogen mee

Eind dit jaar openen de eerste vijftig Casa’s al, waaronder de Utrechtse vestigingen. Voor de werknemers verandert er overigens (nog) niets: zij mogen mee naar de nieuwe winkels.

Casa, watte?

Kende je Casa nog niet? Nee? Snappen we. Het bedrijf heeft al vijfhonderd winkels in acht Europese landen, maar is momenteel nog niet actief in Nederland. Er zit wel een Nederlandse tintje aan, want het is eigendom van de familie Blokker. De komende jaren moeten er circa 110 filialen en 1.900 medewerkers bij komen in Nederland. Daarbij is onder meer gekeken naar de huidige Xenos-winkels die het beste in de Casa-formule passen. Twee in Utrecht, dus!

xenos-kat-utrecht

Utrechtse mysteries: help, er zit een kat opgesloten in de Xenos!

Het wil nog wel eens voorkomen dat je 's nachts door Utrecht dwaalt en iets ziet waarvan je denkt: h...

Xenos Utrecht Centrum cadeauwinkels

Nu gesloten09:30 - 19:00

Achter Clarenburg 20-22, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen