Plassen op een toilet vol macarons in Hoog Catharijne

Vroeger kon je bij hoge nood in Hoog Catharijne terecht bij de V&D. Maar ja… Die vlieger gaat niet meer op natuurlijk. Goed nieuws! Vanaf morgen (vrijdag 19 mei) kun je weer terecht in het winkelcentrum als je echt móet. En niet zomaar op een wc, maar in hele kleurrijke toiletten van 2theloo.

Bij 2theloo beloven ze dat naar de wc gaan in deze toiletten een ‘better at home’ gevoel geeft. Het is namelijk niet alleen schoon en comfortabel, maar je bent tijdens het plassen omgeven door inspirerende visuals. Zo kun je tijdens het plassen zomaar ineens middenin een kleurrijk koraal zitten of word je omgeven door smakelijke macarons in alle kleuren van de regenboog.

Nijntje op de wc

De Utrechtse vestiging is de 211e in het land. Elk toilet heeft zo z’n eigen uitstraling. Die in Hoog Catharijne wordt passend in de omgeving. Bij de dames in elk geval iets dat met shoppen te maken heeft en ook Nijntje is er – of course – ook van de partij.

Nijntje is ook van de partij op het nieuwe toilet van 2theloo op Hoog Catharijne.

Oh ja, 2theloo opent er ook een shop bij, waar je toiletgerelateerde producten kunt kopen. Wij stellen ons daarbij een wc-borstel voor in de vorm van een broccoli of een toiletrol met inspirerende teksten erop. Of het klopt, geen idee. Morgen (vrijdag 19 mei) weten we het!

Waar kan ik kleurrijk plassen?

Om 16.00 uur is de feestelijke opening van 2theloo (met hapje en drankje. Ja, écht..) in Hoog Catharijne. De shop, met daarin het toilet, bevindt zich in het deel dat Stadskamer heet in het winkelcentrum. Voor de leken: dat is het deel vanuit waar je de singel kunt zien.Meer over Winkelcentrum Hoog Catharijne ontdekken?

Winkelcentrum Hoog Catharijne

winkelcentra

Nu gesloten12:00 - 20:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Stationsplein 97, Utrecht

Bekijk meer:winkelcentra

adv.