Hilarisch! Er is zaterdag een bruidsrun in Utrecht (en je kunt meedoen)

Door Anne-Meike van den Berg 11 oktober 2018

Vrouwen die, gehuld in een bruidsjurk, allerlei obstakels overwinnen: zaterdag 13 oktober kun je dit spektakel aanschouwen in het Wilhelminapark in Utrecht. Denk jij nu: ‘aanschouwen!? Ik wil mee doen!’, dan hebben we goed nieuws, want ook dat kan. De winnaar gaat er ook nog eens vandoor met een trouwjurk.

De bruidsrun wordt georganiseerd door SBS6, als promotie voor het programma ‘In de ban van de Trouwring’. In dit programma strijden zes stellen om hun ultieme bruiloft. Net als vroeger in Love Letters van Linda de Mol, krijgen de winnaars hun droomtrouwerij helemaal gratis en voor niets. Maar, daarvoor moeten ze wel heel veel doen.

Bruidsboeket werpen

Aanstaande zaterdag wordt er dus een voorproefje gehouden in het Utrechtse Wilhelminapark. Naast het parcours met obstakels moeten de deelnemers meedoen aan verschillende spellen zoals ‘taart eten’ en ‘achterwaarts bruidsboeket werpen’. De bruidsrun begint om 13.00 uur en je kunt je dus nog aanmelden om mee te doen. Win je de race dan krijg je een trouwjurk ter waarde van €1500,-.

Marit runt trouwblog Girls of honour: ‘Ik laat zien dat niet iedere bruid wit is en maat 34 heeft’

Toen Marit een paar jaar geleden haar bruiloft aan het plannen was, viel haar één ding op: alle brui...
bruiloft 1960-1965

7 x nostalgische foto’s van Utrechtse bruidsparen

Een van onze guilty pleasures is plaatjes kijken van bruidsparen. En als die romantische foto's dan ...

adv.