Gezocht: stijve Utrechters voor een niet-zo-soepele dansvoorstelling

Door Anne-Meike van den Berg 16 mei 2018

Ben jij een gigantische stijve hark? Of steelt jouw beste vriend/vriendin altijd de show met zijn of haar niet al te soepele danspasjes? Dan is het nu tijd om al je gêne overboord te gooien! Acteursgroep Wunderbaum is namelijk op zoek naar stijve Utrechtse dansers voor een voorstelling op festival SPRING. Ga jij helemaal los (of niet, dus)?

De voorstelling van Wunderbaum heet De geschiedenis van mijn stijfheid. Samen met een aantal stijve Utrechters onderzoekt de acteursgroep ‘het Nederlands onvermogen om soepel te kunnen bewegen’. Voor de voorstelling, die op 24, 25 en 26 mei te zien is in de Stadsschouwburg Utrecht, is Wunderbaum op zoek naar:

  • Mensen die van zichzelf vinden dat ze niet echt goed kunnen dansen, maar dit wel doen als ze daar zin in hebben.
  • Mensen die van zichzelf vinden dat ze niet goed kunnen dansen en dit ook nooit doen (met uitzondering van de voorstelling, uiteraard).
  • Mensen die van zichzelf vinden dat ze behoorlijk goed kunnen dansen, maar dit bijna nooit doen.
  • Mensen die zichzelf een typische kaaskop vinden.

Stijve Utrechters, geef je op!

Herken jij jezelf hélemaal in een van de beschrijvingen hierboven? En woon je in Utrecht? Geef je dan vóór 21 mei op door een mailtje te sturen naar [email protected].

Wat nog even handig is om te weten, is dat je op minstens één van de volgende data beschikbaar moet zijn: 24, 25 en/of 26 mei. Bekijk hier meer informatie over De geschiedenis van mijn stijfheid.