Geloof het of niet: dit googlen mensen over Utrecht

Door Nare Hovanisyan 10 oktober 2018

Onze grote vriend Google bestond in september twintig jaar! Jaar in jaar uit helpt de slimme zoekmachine ons bij het vinden van antwoorden op al onze brandende vragen. Dat brengt ons bij het volgende: wat googlen mensen eigenlijk zoal over Utrecht? Wij zochten het uit!

Waarom is Utrecht…

Waarom is Utrecht...We beginnen met de vraag ‘waarom is Utrecht…’ en krijgen als eerste hit: ‘waarom is Utrecht zo leuk’. Ook vragen mensen zich af waarom ze in Utrecht zouden moeten studeren en waarom Utrecht een belangrijke stad is. Really? Het is wel duidelijk dat de mensen die deze vragen hebben gesteld nog niet in onze geweldige stadsie zijn geweest.

Waarom heeft Utrecht…

De volgende vraag, ‘waarom heeft Utrecht…’, levert twee resultaten op over het openbaar vervoer. Want… wáárom heeft Utrecht geen spoor 6? De trouwe lezers van indebuurt Utrecht weten het antwoord op die vraag natuurlijk allang. Voor wie het nog niet weet: Jammer de bammer! Geintje: klik hier voor een uitgebreid antwoord.

Hoe is Utrecht…

Hoe is Utrecht...

Onze derde en laatste vraag ‘hoe is Utrecht…’ levert verschillende hits op als: ‘hoe is Utrecht ontstaan?’ en ‘hoe vaak is Utrecht kampioen geworden?’. Verder vragen mensen zich af hoe het is om in de Domstad te wonen. Daar kunnen onze locals je álles over vertellen:

Amanda leuk volgens local

Het stadsie van local Amanda: ‘Hij trok ongegeneerd zijn broek naar beneden en begon rustig zijn blaas te legen’

Dat ene onvergetelijke feestje, die gigantische blunder waar je inmiddels zelf hartelijk om kunt lac...
Thomas binnenkijken bij

Binnenkijken bij Thomas in de Dichterswijk: ‘Na een nachtje stappen met vrienden is dit vrijwel altijd het eindstation’

In de Dichterswijk, direct aan het Centraal Station van Utrecht en vlakbij het oude stadscentrum, ge...

adv.