Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen zin in geklets? Deze Utrechtse kapper heeft een stiltestoel

Door Janine Guijt 9 augustus 2019

Het hoort er een beetje bij, dat praatje bij de kapper. “Wat doe je eigenlijk in het dagelijks leven?” of “Ga je nog op vakantie dit jaar?”. Sommige mensen zitten echter helemaal niet te wachten op smalltalk met de kapper. Daarom kun je nu bij sommige kappers een stiltestoel boeken. In Utrecht kan dat bij Cosmo Hairstyling.

Uit onderzoek van het bureau PanelWizard blijkt dat 41 procent van de 573 ondervraagden het liefst in stilte geknipt wil worden. Het verplichte kletspraatje kwam regelmatig in de top 3 ‘minst leuke aspecten’ van naar de kapper gaan voor.

Ssst!

Reden voor Cosmo Hairstyling om in 2016 de Silent Chair te introduceren: een stoel waarin de klant in stilte geknipt kan worden. Je vindt de stoel in alle zeventig filialen van Cosmo in Nederland. Je kunt de optie voor de speciale stoel gewoon aanvinken wanneer je online jouw afspraak boekt: ‘Sit back and relax, zonder gestoord te worden. Heb je deze ‘stilte stoel’ geboekt, geef dit door aan de stylist bij aankomst’, zo lezen we op de website van Cosmo.

Cosmo Hairstyling heeft vier vestigingen in Utrecht: in Overvecht, aan de Biltstaat, aan het Vredenburg en in Leidsche Rijn.

Meer lezen over kappers in Utrecht:

kinderkapper utrecht (6)

5 x kinderkappers in Utrecht

Is jouw zoon of dochter toe aan een knipbeurt? Kinderen kunnen bij de meeste kappers in Utrecht gewo...

Dit zijn de beste kappers in Utrecht volgens… jullie

Maher vluchtte van Syrië naar Nederland en opent nu zijn tweede kapsalon in Utrecht

adv.