Ontmoet hier je nieuwe bff: er komt een vriendinnenspeeddate in Utrecht

Door Janine Guijt 18 april 2019

Speeddaten voor singles kenden we al, maar binnenkort kun je in Utrecht ook naar een event waar je je nieuwe beste vriendin kunt ontmoeten. Op woensdag 24 april kunnen vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen met elkaar speeddaten in PK Bar & Kitchen.

Vrouwenweekblad Vriendin en plaform Vriendinnenonline.nl slaan voor het speeddate event de handen ineen. Uit onderzoek van deze titels blijkt dat 62% van hun lezers een beste vriendin mist en 30% niet tevreden is over huidige vriendschappen. Samen organiseren zij daarom op woensdag 24 april de eerste speeddate voor vriendinnen.

Hoe werkt het?

Hoe het evenement eraan toegaat? Tijdens de speeddate leer je andere meiden kennen in een aantal korte gesprekjes. Na afloop is er een gezellige borrel en kun je je, als je dat wilt, meteen aansluiten bij een Whatsappgroep. Bij het inschrijven kun je aangeven in welke leeftijdsgroep jij ingedeeld wilt worden.

Praktisch

De avond begint om 19.30 uur en kost je €19,95. Voor dat geld krijg je een goodiebag en hapjes en drankjes. Meer over de speeddate vind je hier.

Lees ook:

14 x leuke dingen om met je vriendengroep te doen in Utrecht

Heb je een dagje Utrecht met vrienden op de planning staan? Dan is natuurlijk de vraag: wat gaan we ...

Ontmoet hier je nieuwe bff: er komt een vriendinnenspeeddate in Utrecht

Zo leer je nieuwe mensen kennen in Utrecht

Meer over

Doen Nieuws

adv.