Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij de nieuwe kledingwinkel Spruyt &Ko krijg je persoonlijk advies

Door Anne-Meike van den Berg 5 januari 2017

Er blijven maar nieuwe winkels bijkomen in Utrecht. Vanaf 3 februari heeft ons stadje er weer een nieuwe kledingzaak bij. Aan de Zadelstraat op nummer 41 opent dan Spruyt &Ko, een kledingwinkel voor vrouwen waar je komt voor een uitgebreid, persoonlijk advies.

Kathelijne Koster, de dame achter Spruyt &Ko, werkt sinds 2015 als stijl- en kledingadviseur. Kathelijne: “Al 1,5 jaar ben ik bezig met mijn grote droom: een eigen winkel in Utrecht.” Die droom komt nu dus uit. Op 3 februari gaat Kathelijne’s winkel aan de Zadelstraat open.

Voor dames met weinig tijd

Voor wie die winkel bedoeld is? “Voor dames met weinig tijd om te winkelen die een complete outfit zoeken”, vertelt Kathelijne. Je kan een afspraak maken voor een uitgebreid, persoonlijk kledingadvies, of gewoon binnenlopen.

Opa & opa

Het ondernemen heeft Kathelijne niet van een vreemde. Allebei haar opa’s hebben een eigen zaak gehad. Opa Spruyt in Alkmaar en opa Koster in Utrecht. “De naam, Spruyt &Ko, komt van mijn opa’s. Ik vind het leuk en bijzonder om de familiegeschiedenis voort te zetten.”

Spruyt &Ko opent op 3 februari. Het officiële openingsfeestje is op 11 februari.

[mc4wp_form id=”21414″]


Meer over spruyt &Ko ontdekken?

spruyt &Ko

kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Zadelstraat 41, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.