Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Watertanden: foodtruck Papi Churro opent binnenkort een winkel in Utrecht!

Door Bonnie Dekkers 17 oktober 2019

Heb je foodtruckfestival TREK weleens bezocht, dan ben je vast bekend met de crunchy churros van Papi Churro. Churros overladen met suiker, chocolade of vers fruit, je kan het allemaal proeven. Goed nieuws voor iedereen die fan is van deze Spaanse lekkernij: de mannen achter Papi Churro gaan een winkel openen in Utrecht! 

Van foodtruck naar eigen zaak

Eigenaren Harry en Jacob zijn vrienden uit Londen en wonen inmiddels zo’n drie jaar in Utrecht. Wat hen naar de stad bracht? We spraken Jacob aan de telefoon: “Onze ontmoeting is eigenlijk een ‘happy accident’. Tijdens een gezamenlijke skitrip kwamen wij vaak in contact met Nederlanders. Een van hen vroeg ons te werken op foodtruckfestival TREK. Die kans grepen wij aan en voor TREK trokken wij heel Nederland door.” Utrecht was de start van hun Nederlandse avontuur en tevens ook de eindbestemming. “Van alle steden vonden we Utrecht het leukst en daarom zijn we er blijven plakken. De sfeer hier is erg fijn, het is levendig, maar niet zo druk als Amsterdam. Onze droom was om Papi Churro uit te breiden. En die droom kwam uit toen het pand aan het Stadhuisplein leeg kwam te staan.”

papi-churro-opent-in-utrecht-churros
Foto: Papi Churro Facebook

Opening begin november

In november opent Papi Churro de deuren aan het Stadhuisplein, op de plek waar eerst De Burgemeester zat. Wat je hier kan verwachten? “Churros, een gefrituurd deeggerecht, met diverse smaken en toppings. En blijf vooral om een lekkere kop koffie (die perfect past bij jouw churro!) te drinken, we hebben genoeg plek voor iedereen.”

Deze plekken hebben we er net bij:

opening decathlon utrecht

Decathlon aan het Vredenburg is open en zo ziet de winkel eruit

Dat sport- en outdoorketen Decathlon het grote pand op de hoek van Vredenburg en de St. Jacobsstraat...

Napolitaanse pizza in Utrecht-Oost: Pizza Beppe opent een nieuwe vestiging

Minder verpakkingsmateriaal en gezond eten: de duurzame proeftuin van AH to go is open op Utrecht CS

Nieuwe plek om te borrelen: het proeflokaal van vandeStreek is open

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.