Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superhandig: bij deze pop-up store zijn de cadeaus al voor je ingepakt

Door Bonnie Dekkers 6 november 2019

Vandaag 6 november opent webwinkel cadeau-cadeau.nl een pop-up winkel aan de Nachtegaalstraat 41. Wat je er kan kopen? Ingepakte cadeautjes! Superhandig, want zo scoor je al in vijf minuten jouw sinterklaas- en kerstcadeautjes.

De dame achter de tijdelijke winkel is Ingrid Thomassen. Het is de vijfde keer dat ze haar webshop cadeau-cadeau.nl omtovert tot fysieke winkel in Utrecht. Eerder deed ze dat op de Voorstraat, de Nachtegaalstraat en op de Burgemeester Reigerstraat. En vanaf vandaag dus weer aan de Nachtegaalstraat!

Foto: cadeau-cadeau.nl
Foto: cadeau-cadeau.nl
Foto: cadeau-cadeau.nl

Voor ieder wat wils

Het assortiment is beperkt, maar zo samengesteld dat er voor iedereen iets leuks te kopen is. Je vindt er bijvoorbeeld hartenlampen, grappige spelletjes, muziekdoosjes en handige hebbedingetjes voor in de keuken. In de winkel is ook een mini-pop up winkel te vinden met cadeautjes van Kikkerland.

Denk je nou: ja, hier wil ik mijn cadeaus kopen! De tijdelijke winkel is open tot en met 24 december, van woensdag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Lees ook:

Dit zijn onze favoriete Utrechtse cadeauwinkels

Een van de grootste voordelen van werken bij indebuurt? Dat je er als redacteur voortdurend op uit m...

9 x op-en-top Utrechtse cadeaus


Meer over Pop-up cadeauwinkel Nachtegaalstraat ontdekken?

Pop-up cadeauwinkel Nachtegaalstraat cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Nachtegaalstraat 41, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.